Mam rada veselych ludi. Sama sa za taku povazujem. Ale obcas pride niekto, kto zo mna dokaze vysat energiu tak,ze ma az hlava rozboli. Ako sa branite? 🙂
tak, ze svoju svokru ignorujem, vyhybam sa stretnutiam s nou a som spokojna, lebo mi uz neodsava energiu a nepretazuje nervovy system.
To poznám moja babka je taká. Doslova z teba vysaje energiu, a potom som ako vypĺutá, nič sa mi nechce, a strašne ma bolí hlava. Snažím sa jej vyhýbať, ale stále sa to nedá.
zaklad je pochopit tieto osoby a pochopit ich priciny spravania sa a ich motivacie...
Ide najcastejsie o citovy vampirizmus, napisala som o nom članok, takze ak chces, precitaj si:
https://www.modrykonik.sk/blog/mima4/article/citovy-vampirizmus-mwcjkb/
@lusinda3 ja sa tiež snažím takým ľuďom vyhýbať na hony ...niekedy sa nedá, keď je to napr. kolega v práci 😅 ...tak to musím ísť doslova "rozchodiť" ...najlepšie niekde do parku, ale niekedy mi pomôže aj návšteva nákupného centra -divné, ale zaberie🙂 (asi sa znova "nabijem" z tých ľudí😀) len toto sa nedá, cez pracovnú dobu... 😝 ... tak aspoň si pobehám po schodoch ....😀
@lusinda3
Mne sa to nedavno stalo,ked som bola na zubnej ambulancii koli zubnej hygiene.Taka som odtial odchadzala slaba a bezvladna,ze mi trvalo niekolko hodim,kym sa mi vratila do tela energia.Mala som trasenie tela,slabe ruky a nemohla som ani chodit.Som pekna a staram sa o seba,tak mozno neaka zavist ..neviem.
@lusinda3 snažím sa takým ludom vyhýbať.Najhoršie ked ma takí ludia doslova otravujú to už neviem čo robiť.