Ako rýchlo zarastie dierka po náušničkách?

anjelicek26
20. nov 2010

Dcerka ma 4,5 roka a do skoly musi zmenit nausnice - ma normalne klasicke visiace, ako asi vsetky deti na Slovensku... tu vsak musi mat bodocky, tlacili na nas, tak sme jej kupili ine. Su ale hrubsie (ta "stonka") a malej sa zapalilo usko. Mala ich tri dni vybrate, mazala som jej to a uz soootva sa mi tam podarilo prepchat nausnicu (a aj to tu uzsiu, povodnu, za strasneho kriku a kvapky krvi)... Nepaci sa mi to... musime ich vyberat aj tak (aj tie väcsie, nove) kvoli telesnej - PRECO - radsej ani neanalyzujem, vraj bezpecnostne riziko (?)... bojim sa, ze jej tym ublizim... ale vyberat ich na dlhsie...nezarastu jej dierky? Ved teraz po troch dnoch som uz mala veliky problem to prevliect... ani dierku poriadne nebolo vidno... a to mala nausnicky od 2 rokov...

lauraa
20. nov 2010

my sme mali tiez problem s nausnickami.... malej som nechala nastrelit nausincky, prve mesiace boli ok a zrazu som zbadala ze jej tecie z dierky hnis..... lekar nam predpisal masticku na natieranie a v ziadnom pripade nevytahovat nausinicky von, lebo pri hnisavych uskach sa rychlo vytvara krusta v dierke, masticky moc nezaberali a tak nakoniec sme skoncili pri klasickych zlatych nausnickach...vysiacich....