Ako roztiahnuť úzke rifle?

snazilka_bio_mamka
15. mar 2022

Ahojte dievky. Objednala som si jedny rifle, ktoré sa mi neskutočne páčia, kým stojím sú mi ideálne ale akonahle si sadnem tak si idem vyvrátiť črevá. Nie je to až tak zle, ako zvládnem v nich sedieť ale je to neprijemné a ked sa najem, koniec. Neviete o nejakom spôsobe ako ich trošinka roztiahnut? stacilo by fakt len par cm aby to bolo únosné, Sú to mom jeans, cize uplne po driek a z rifloviny ktorá vobec nie je elastická.

stanulienkat
15. mar 2022

@snazilka_bio_mamka no jedine vymenit za cislo vacsie. Lebo ked operies,mozu sa este zbehnut.

mariaveronikag
15. mar 2022

a ak by si inak poriešila zapínanie? Vymyslieť niečo iné, čo posunie gombík o pár cm...malo by sa to dať 🙂

snazilka_bio_mamka
autor
15. mar 2022

@stanulienkat vymeniť už nepojdu kedže ich nosím už pár dní

snazilka_bio_mamka
autor
15. mar 2022

@mariaveronikag ano tiez ma to napadlo, ale je to na zips 😅

stanulienkat
15. mar 2022

@snazilka_bio_mamka tak uz len schudnut🙂

mamina0078
15. mar 2022

Schudnúť alebo šikovná kajcirka by ich možno nejak vedela rozšíriť v pase

snazilka_bio_mamka
autor
15. mar 2022

wau vďaka za skvelu radu toto ma fakt nenapadlo schudnut. super, šikovné a vynaliezave žienky. mam pocit ze sa mi od tychto komentov prave zmenil zivot k lepsiemu.

solange7
15. mar 2022

@snazilka_bio_mamka jedine ze sa budes doma aspon tyzden samotryznit a aktivne ich nosit. Rozumej chodit v nich, lezat v nich, drepovat. Mali by sa roztiahnut. Ale nie kazda riflovina je poddajna. Tak ci ti to za to stoji... Alebo ich vymen za cislo vacsie a budes mat klud.

lucka_ke
15. mar 2022

zlý strih, ktorý ti nesedí, posuň ich ďalej a kúp si iné, fakt nemá zmysel to prešívať alebo sa trýzniť v niečom čo ti nesadlo

zuzubb007
15. mar 2022

Nepomoze nic ozaj len cvicit ja mam tiez take do ktorych sa formujem uz roky :D

mariaveronikag
15. mar 2022

@snazilka_bio_mamka juj, tak nič...

dievcacitajucelist
15. mar 2022

@zuzubb007 inak ja mam tiež v skrini také "motivačné" raz za mesiac ich vytiahnem a poviem si, že raz ich určite zapnem 🤣🤣🤣

miadi
15. mar 2022

Tak ich nos len na stojaka 😜vymenit Nemozes o cislo vacsie kupit nechces schudnut ti je vtipno trapna rada.. co chces pocut? Tak si v nich nesadni. Nie su elasticke neroztiahnes ich Skor sa ti pranim scvrknu. To su texasky nie bavlnene tricko ktore ked si sadnes do embrio polohy a navleces cez kolena =vytahas.

zuzkagg
15. mar 2022

@snazilka_bio_mamka ja som niekde videla na toto figel, že zozadu sa všil taký trojuholník z podobnej latky, neviem presne ako to bolo, ale myslím, že šikovná krajčírka by asi niečo vedela vymyslieť

0silvia0
15. mar 2022

@snazilka_bio_mamka neznasam tieto rifle s vysokym pasom, tiez sa mi pri sedeni zaryvaju do zaludka. Prave som jedny reklamovala a uz podobny strih nechcem ani vidiet.
Jedine ich roznosit, aby trocha povolili. Mne kazde rifle intenzivnym nosenim povolia. A hlavne co najmenej prat, lebo po kazdom oprati budes cely proces musiet opakovat.

matejko18
15. mar 2022

Kúp si sťahovacie nohavičky 😉

miadi
15. mar 2022

@0silvia0 Ja ich milujem 😍Lebo su jedine z ktorych mi nevyskajuje rit. Builders bum 😁clovek len nesmie mat brusko alebo treba vacsie cislo ak tlacia hore.

0silvia0
15. mar 2022

@miadi mne nelezie z nizkych rit🤭, ja nie som bruchata, ale rovna, postava pravitko. Nemam boky, iba zadok. Keby som kupila o cislo vacsie, viseli by mi na zadku😁, toto je moja postava v bedrovych kratasoch

sunshine_18
15. mar 2022

Mokré, vytiahnute z pračky obliecť a urobiť pár drepov

miadi
15. mar 2022

@0silvia0 tak to mas fajn mas postavicku do low cut jeans 😘

snazilka_bio_mamka
autor
15. mar 2022

@sunshine_18 dakujen za rozumnu radu, skusim

0silvia0
15. mar 2022

@miadi ake rifle navleciem, vsetky su mi dobre. Som rovny typ do rifiel, ziadna zenska postava.
Aj tie s vysokym su mi dobre, ale mam sedave zamestnanie a ten pas ma fakt tlaci ako autorku.

3katka151
15. mar 2022

Ja som tiež raz videla taký trik s tým vystrihnutím trojuholníka. Bolo to ale na bokoch a našili tam čiernu širokú gumu.

ndrag
15. mar 2022

Ked som mala 20+ rokov som skusala roztiahnut uzke riflovinove nohavice nosenim. Ked som stala boli celkom ok, pri sedeni ma tlacili... Skoncila som s priskrtenou a opuchnutou, cervenou uzlinou, alebo zilou, alebo co to bolo za hnusnu hrcu v slabine. Dalsi tyzden som nemohla ani len teplaky obliect ako to bolelo, nastastie sa to zahojilo. Neodporucam tento sposob. 😂

miadi
15. mar 2022

@0silvia0 nie kocka si zo zadu liceum 😃

miadi
15. mar 2022

Aby ti v tych mokrych texaskach pocas drepov neprechladla cikula alebo ladviny. Len Ta predstava obliekat si mokre gate 🤮ale tak Snad ti to pomoze len aby to Nebolo treba robit po kazdom prani 😬

0silvia0
15. mar 2022

@miadi no presne som si predstavila nejaky zapal ladvin😵

macka9
15. mar 2022

@snazilka_bio_mamka ja som krajčírka a určite sa to da upraviť tak ako píšu vysie ,stačí všit trojuholník.

evaachesa
15. mar 2022

Tak buď ich vymeníš za väčšie, alebo to vyriešiš takto 🤔😅

ghostsgirl
15. mar 2022

@snazilka_bio_mamka skus ich namocit a natiahnut na stolicku