Ako roztiahnuť kožené legíny?

vava_1994
8. sep 2022

Ahojte, prišli mi z asosu kožené legíny, mavam vzdy velkost S a meriam 175 cm..pod produktom bolo napísané, že modelka meria 180 a nosí veľkosť S..no lenze ja mam menší problém, že ich síce nejak navlečiem na seba ale su take tesné a nedajú sa hore nejak vytiahnut a trčia mi kríže. Neviete nejaky lifehack ako roztiahnuť taketo leginy?

moonlight1210
8. sep 2022

@vava_1994 prava koza by casom (nosenim) mala poddat sama. Takze skusit nosit po dome.

Ale osobne by som radsej objednala M a skusila aj tie. A potom podla potreby vratila.

vava_1994
autor
8. sep 2022

Tieto konkrétne

moonlight1210
8. sep 2022

@vava_1994 tak to nie je prava koza. To najskor nepodda. Radsej skus o cislo vacsie.

janikk54
8. sep 2022

prava koza by sa mala prisposobit, asi mas nejaku napodobeninu alebo neviem. jedine vratit a najst nieco kvalitnejsie, pripadne o cislo vacsie, ak ti uplne nesedia. inak je to moderne teraz, takisto som realne uvazovala, ze si take zaobstaram :D

dilino
8. sep 2022

ked je to umelá nie pravá koža a budeš nasilu naťahovať popukajú. Sestra si tak kúpila a popukali takže bud vymeň alebo tým že ich budeš naťahovať puknú a nebudeš mať ani peniaze ani legíny.

dominidi
8. sep 2022

Ale ved sa tam pise faux leather, takze to nie je koza.