Ako roztiahnem tesné topánky?

kristiina97
21. okt 2020

Ahojte dievčatá, potrebujem poradiť, kúpila som si cez internet zimné topánky, ale sú mi tak tesne že palec sa mi šúcha o špičku. A chcem sa vás spýtať, či si viem tie topánky nejak roztiahnuť. Alebo zväčšiť nejak? Nechcem si kupovať nové, nakoľko boli tieto drahé.
Ďakujem sa pomoc.

ivkazba
21. okt 2020

Topánky roztiahneš do šírky ale do dĺžky ak sú ti krátke veru nie. Tovar kupovaný cez eshop môžeš do 14 dní vrátiť, tak ak boli drahé, ani by som sekundu nepremýšľala nad tým, že si ich nechám, ak sú malé.

kittykat22
21. okt 2020

@kristiina97 Ja by som ti poradila ich vratit/vymenit. Ak to nejde tak mozes skusit vymenit vlozku za tensiu. Alebo mozes skusit obut ponozku a najskor len chvilku v topanke stat, potom chvilku chodit - a takto otrocky pomalicky topanku roztiahnes. Dievcata odporucaju dat na nohu vlhku ponozku (teplu vodu hlavne) ale toto som len citala ale neskusala. Dufam, ze topanka nema opatok - to by islo potom velmi tazko sa tlak sustreduje v prednej casti.

rachel36a
21. okt 2020

Na dlzku ziadnu topanku neroztiahnes., Nepusti ťa vystuze na spicke a podrazka...topanky povolia len do sirky...nakup cez internet mozes vratit do 14 dni, pripadne vymenit

kristiina97
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diaalex
21. okt 2020

@kristiina97 keď nechceš vymenit, tak si daj hrubé ponožky, zasuň do topánky a fenuj.. ako fenujes pohybuj nohami v topánke

simsalabim
21. okt 2020

Neroztiahnes. Skusala som kazdy trik na internete (horuci fen, roztahovaci sprej, niekolko ponoziek, kupene natahovadlo a pod.) Nepodarilo sa. Topanky boli prechodne jesenne clenkove kozene nasuchovacie, kupene vo vypredaji v Rakusku za fakt super cenu (6.99€).