Ahojte maminky,vy ste take šikuĺky....je tu nejaka krajcirka s napadom? Ide o to,ze mam kabat,na zimu,krasny....ale je mi ltt..teda prsia mam teraz troska vacsie a zapnem ho natesno...otazka je,AKO SI HO ROZSIRIT o cca 5cm? napadlo ma,ze vsit pas do oblasti gombikov...alebo kontrastny pas cez chrbat? Neviem no,len špekulujem...kabat je hnedy akoby striekany stromcekovy ( alebo ako sa to vola....)...
Na novy kabat nemam, a tento milujem...dakujem za akukolvek radu
Pod pazuchami a v spodnej časti rukáva všiť pásik, prípadne olemovať golierik, spodnú časť rukáva a pod. aby nebolo vidieť že je to opravované.
Ano chcem ist ku krajcirke,ale chcem ist s napadom,preto sa radim 😉 a farbu hnedu dat si?
@lienka263 kúp si radšej v sekáči taký, aký ti bude sedieť.Mavaju tak v super stave, a hlavne ak nemáš na nový, sú za super ceny, urcite lacnejšie ako oprava u krajčírky s neistým výsledkom. Bude vidno, že bol opravovaný. A nečakaj, že to krajčírka urobí za 10 eur . Prešívanie je nevďačná robota, viem o čom hovorím . A za 10 eur v sekáči môžeš kúpiť aj super kabát - záleží od šťastia.
Tak poviem ti úprimne. Moja známa si tiež dala rozširovať kabát, lebo sa ho nechcela zbaviť, tiež tak ako ty, mala ho veľmi rada a ja som jej vravela že kabátov majú teraz veľa nech ide pozrieť niečo nájde ale stále že nie ona chce ten. Len ho teda potrebovala rozšíriť, keďže dosť pribrala za rok. No lenže tá cena u krajčírky......😬 potom zistila, že si mohla kúpiť kludne nový kabát. Takže neviem či sa ti neoplatí radšej kúpiť nový. Veď teraz ich je veľa neverím že nič nenájdeš. Alebo idú vianoce tak budeš aspoň vedieť čo od Ježiška😊
no podla mna len po bokoch od pazuch dole, by sa ti dali nasit take trojuholniky a podla nich by sa dalo trocha s tou sirkou hybat. no najlepsie spravis, ak ho zanesies nejakej sikovnej krajcirke, ktora sa nan priamo aj pozrie