Ahojte prosim vas skuste mi poradit budem vdacna. Mam 4 mesacne stena. Cely cas si myslim ze mam fenku ale vcera sa hrala s inou fenkou a zacala skakat po nej ako pes. Ako rozoznam psa od fenky?? Ci radsej mam ist ku veterinarovi?? Vraj ze to fenky robia ake mate skusenosti?? Dakujem za odpovede.
pes ma vajcia a pipika a suka ma pucurku ... skakat moze aj suka .. ak si niei ist askoc k veterinarovi pripadne si vygoogli obrazky na nete
fena
Jooj naozaj?? Som rada neviem ako by psovi islo meno daisy ked uz nanho reaguje takze nemusim ist ku veterinarovi????
Mam jej to zakazat skakat?? Lebo je mi trapne ked to robi pred ludmi sa smeju ze je lezba 🙄
@7yasmine7 v 4 m nemoze mat este vsetky ockovania 😉 iba ze by to do nej napichali vsetko naraz. A ked je ti to trapne, povedz jej fuj
Nasa je kastrovana a aj tak to obcas robi... Chvala bohu znasilnuje len svoj pelech 🤣
Nas byvaly sused ma hnojarinu v Nitre/vysku/
A choval zajace/kraliky/ on i moj otec.
Odjakziva.a chodievali si ich parit medzi sebou.
Raz doniesol samicku,ze sa nechce nahonit,ze je divna,samcov odhana..ale jak sa bila s tym nasim samcom.ocovi to nedalo,pozrel medzi nohy....hmmm.
Ake prekvapko,ked to nebola samicka ale samec ako vysity!!!
Takze aj majster tesar sa kopne.
Pan inzinier sa skoro pod zem prepadol od hanby😅
Nechapem co zle je na tom,ze sa tu na to niekto.pyta.....
Fakt tu na konovi uz clovek za vsetlo schyta "pohlavok"
A ano,je to fenka,celkom urcite.
"nakryvanie" nie je len prejav dominancie, isto nie u tak malého šteňaťa, psy tým vyjadrujú aj radosť, ventiluju emócie, čo by pri hre sedelo oveľa viac 🙂 stačí ju dať dole zo psa, a odpútať pozornosť zakaždým, keď to bude robiť
Môžu to fenky robit, prejavujú tak dominantne správanie. Odfot brucho, urcim ti pohlavie, ale verim, že keď ste ockovali, tak veterinár steniatko pozrel.