Ako rozoznám psa od fenky ?

7yasmine7
23. jan 2020

Ahojte prosim vas skuste mi poradit budem vdacna. Mam 4 mesacne stena. Cely cas si myslim ze mam fenku ale vcera sa hrala s inou fenkou a zacala skakat po nej ako pes. Ako rozoznam psa od fenky?? Ci radsej mam ist ku veterinarovi?? Vraj ze to fenky robia ake mate skusenosti?? Dakujem za odpovede.

lula313
23. jan 2020

Môžu to fenky robit, prejavujú tak dominantne správanie. Odfot brucho, urcim ti pohlavie, ale verim, že keď ste ockovali, tak veterinár steniatko pozrel.

syslik81
23. jan 2020

pes ma vajcia a pipika a suka ma pucurku ... skakat moze aj suka .. ak si niei ist askoc k veterinarovi pripadne si vygoogli obrazky na nete

7yasmine7
autor
23. jan 2020

@lula313 akurat spi nechcem ju budim prosim skuste poradit dakujem

syslik81
23. jan 2020

fena

nikiki29
23. jan 2020

@7yasmine7 je to určite fenka 😊

7yasmine7
autor
23. jan 2020

@syslik81 aj som googlila ale napriklad kamaratova sucka ma to vyssie ako moja

7yasmine7
autor
23. jan 2020

Jooj naozaj?? Som rada neviem ako by psovi islo meno daisy ked uz nanho reaguje takze nemusim ist ku veterinarovi????

syslik81
23. jan 2020

@7yasmine7 musis na ockovanie cipovanie ...

7yasmine7
autor
23. jan 2020

Mam jej to zakazat skakat?? Lebo je mi trapne ked to robi pred ludmi sa smeju ze je lezba 🙄

7yasmine7
autor
23. jan 2020

@syslik81 uz ma vsetky ockovania a aj cip ale doktor nikdy nepozeral co to je 🙂 veril mojmu slovu

nikiki29
23. jan 2020

@7yasmine7 áno ja by som jej to zakázala... a zabavila inak

syslik81
23. jan 2020

@7yasmine7 kazdy vet to automaticky skontroluje ked to zappisuje do preukazu.. keby spravil chybu ma pruser takze ver ze neveri co povies ty ...

lula313
23. jan 2020

@7yasmine7 100% dievcatko😊

7yasmine7
autor
23. jan 2020

@syslik81 tak to musel sikovne pozriet lebo stale som pri nej a nikdy sa nepozrel 😆

syslik81
23. jan 2020

@7yasmine7 moja ma "trtkacieho" maca uz 9 rokov.. je to jej maco a vybyja si na nom svoje pudy nikdy som jej to nezakazovala.. neviim dovod.. ak das svoju vykastrovat prestane .. ale nechaj ju tak daj jej plysaka ona doispeje a bude ok ... len sa spoznava a hra ...

7yasmine7
autor
23. jan 2020

@syslik81 no na plysaku to nerobi prvykrat to skusila na fenke 🙂 aj tak ju dam sterilizovat takze mozno to uz nebude robit dakujem

giuli
23. jan 2020

@7yasmine7 mas babu...je to prirodzená vec....robia to stenata,aj dospele psy...vyjadruju svoju dominanciu

limetka69
23. jan 2020

@7yasmine7 ne to normalny pud, vyjadruje, ze ma navrch, zakazovala by som to len v tedy keby to bolo neunosne a trtkala aj ludi. Psy si to vydiskutuju aj samy.

annairamm
23. jan 2020

@7yasmine7 😁😁😁😁😁😁😁😁 ja som ešte nikdy nič sprostejsieho nečítala sorry, stačí pozrieť medzi nohy

7yasmine7
autor
23. jan 2020

@annairamm tak naco to citas neni kazdy tak mudry ako ty.

lindusss2016
23. jan 2020

@7yasmine7 v 4 m nemoze mat este vsetky ockovania 😉 iba ze by to do nej napichali vsetko naraz. A ked je ti to trapne, povedz jej fuj

korunka1
23. jan 2020

@7yasmine7 koľko mas rokov? To fakt nerozoznaš psa od feny?

7yasmine7
autor
23. jan 2020

@korunka1 nie nepoznam mam prvykrat psa. A preco sa tu vzdy niekto taky najde ako ty ze ma urazas. Chcela som len poradit nic viac

ptmt1011
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ikonica
23. jan 2020

Nasa je kastrovana a aj tak to obcas robi... Chvala bohu znasilnuje len svoj pelech 🤣

osky
23. jan 2020

Nas byvaly sused ma hnojarinu v Nitre/vysku/
A choval zajace/kraliky/ on i moj otec.
Odjakziva.a chodievali si ich parit medzi sebou.
Raz doniesol samicku,ze sa nechce nahonit,ze je divna,samcov odhana..ale jak sa bila s tym nasim samcom.ocovi to nedalo,pozrel medzi nohy....hmmm.
Ake prekvapko,ked to nebola samicka ale samec ako vysity!!!
Takze aj majster tesar sa kopne.
Pan inzinier sa skoro pod zem prepadol od hanby😅

Nechapem co zle je na tom,ze sa tu na to niekto.pyta.....
Fakt tu na konovi uz clovek za vsetlo schyta "pohlavok"

A ano,je to fenka,celkom urcite.

7yasmine7
autor
23. jan 2020

@osky dakujem aj za to ze nepises urazky 🙂 tak ale aj taky ludia su co si myslia ze zjedli mudrost sveta a vela veci neviem a nehambim sa zato 🙂

jane982
24. jan 2020

"nakryvanie" nie je len prejav dominancie, isto nie u tak malého šteňaťa, psy tým vyjadrujú aj radosť, ventiluju emócie, čo by pri hre sedelo oveľa viac 🙂 stačí ju dať dole zo psa, a odpútať pozornosť zakaždým, keď to bude robiť

korunka1
24. jan 2020

@7yasmine7
-nepostrehla som, žeby som ťa nejako urazila
-na fotke sú jasné cecky, na to nepotrebuješ vš, aby si zistila pohlavie
-vzťahovačná si jak v puberte
-kúp si zápisník a zapisuj si...psa si už mala, jedine,že si vymýšľaš

ikonica
24. jan 2020

@korunka1 bradavky maju aj samci ;)