Ako robia tie pekne fotky na instagram? :D moje vyzerajú hrozne aj keď fotím za dobrého svetla foťák mam nastavený stále tam je niečo zle :D farby, svetlo, momentky rozmazané, celé zle. Či treba mať len iPhone?
@lindous no s týmto hlavne mám problém, skúsim to teda poupravovať. Ešte nejaké typy?
Asi to bude v kvalite fotaku...moje fotky z iPhonu vyzeraju vzdy dobre, tie synove zo Samsungu horsie.
@vesimelonimarsista ja mam samsung a teda neviem či ja neviem ozaj fotiť alebo čím to je ale tie fotky niesu dobre aj som sa snažila niečo vygogliť ale teda neviem buď len zmeniť foťák alebo naučiť sa tie fotky upravovať. Neviem čo robím zle :D
Použitý filter
neviem ci to bude len znackou, skor radou a typom fotaka.. my sme to porovnavali, fotime aj produktove fotky mobilom a nie je rozdiel iphone a samsung, predtym sme mali iny,len mam prave vypadok pamate :DD Napr. ja mam problem niekedy s ciernou, ani za toho oneho mi neurobi riadnu fotku ciernej veci.. ale odfoti aj prach vo vzduchu co leti predtym... ako slak ma triafa z toho :DD Dcera robi vyborne fotky a ma xiaomi, lenze ona ma k tomu nejake apky a tak, cize jej to automaticky AI upravuje, farby, a filtre a vsetko =uz pocas fotenia.. :D mne vzdy povie,ze neviem fotit a vybavena vec.
Niekedy je problém ksicht foteného objektu
@yosi a ked tam ziaden ksicht nie je? :DD
ja viem fotiť s foťákom,a mobilom absolútne nie....a vo foťáku žiadne filtre ani AI nemám
iPhone
Autorka pošli kľudne nejaké fotky, aby sa ti dalo konkrétnejšie poradiť☺️
Ako ti môžme poradiť, keď si nenapísala aký máš mobil. A nie, Samsung nie je odpoveď preboha...veď Samsung vieš kúpiť za 1500€ (Ultra 24) s dokonalým foťákom alebo aj 150eurový shit.
@simca06022011 viete poradiť ako sa vola ta apka ?
Farby, svetlo, tam veľa robí aj postprodukcia 🙂