Ako riešite wc, keď ste s kočíkom?

20. sep 2024

Ahojte, chcela by som sa opýtať ako riešite wc keď ste vonku s kočikom a nie je v blízkosti nákupné centrum s takým boxom na prebaľovanie a wc? Možno blbá otázka, ale normálne som nad tým uvažovala, že keby idem kočíkovat 5 mesačné dieťa mimo bydliska, ako by som to riešila. Kam kočík, kam dieťa? Rada by som s ním šla aj do nejakého parku v blízkom meste a teda nie je v blízkosti žiadne OC.Vopred ďakujem za tipy. Dodám, že som prvorodička 🙂

autor
20. sep 2024

Ešte dodám, že som myslela kaviarne, nie wc v prírode 😄

petulda333
20. sep 2024

Prebalim v kociku alebo na lavicke

petulda333
20. sep 2024

Inak som si planovala hodinove max dvojhodinove prechadzky,medzi prebalovanim

unicornlady
20. sep 2024

Nemyslí autorka, že ako ona odbehne na WC, keď má ešte aj dieťa a kočík so sebou?

petulda333
20. sep 2024

@unicornlady tak pyta sa na prebalovaci pult. A dospela zena hadam vydrzi kym najde nejake wc

4stanka4
20. sep 2024

@unicornlady tiež som to tak pochopila ze potrebuje odskočiť ona a nie bábätko 🙂
Ja som vždy bola bud s mamou alebo sestrou tak úprimne neviem ako by som to riešila. Možno v kaviarni poprosiť personál aby na minútku postrazili babo?

petulda333
20. sep 2024

A ak sa pytas na seba,tak ja som kocik nechala pred kabinkou a rychlo urobila co treba. No takto na wc som bola minimalne. Bola som na wc doma a potom po prechadzke zase doma

selest
20. sep 2024

@petulda333 no ja som po porode mala dist dlho, mozno aj rok, dost velky problem vydrzat.

petulda333
20. sep 2024

@selest ale v tom pripade si urcite nechodila na prechadzku do lesa a na dlho

tinalia
20. sep 2024

Mne sa este nestalo ze by som to domov nevydrzala 😊

selest
20. sep 2024

@petulda333 no rozhodne nie, presne som vzdy vedela kde je prebalovacia miestnost s wc. Ale niekedy sa to neda ked ides napr k doktorovi atd.

nikaeli
20. sep 2024

Stalo sa mi, že sa drobec na prechádzke pokakal a plakal na raty. Domov dobrých 20 minút, naokolo nič, len bytovky. No tak som zaparkovala pod stromom, dala na zem deku a obriadila ho 🤷🏻‍♀️

maris5
20. sep 2024

Bud idem na toalety pre invalidov, tam sa mi zmesti az kocik, uz som bola aj na wc kde nebolo zivej duse, tak som sla do poslednej kabinky, tasku k sebe a kocik pritialna ku mne. Samozrejme, ze dvere do kabinky boli otvorene. Zufale stavy potrebuju zufale ciny.

siska53
20. sep 2024

Ide o teba ci o dieta? Lebo dieta som prebalila hockde, ak bolo nutne, aj vonku, raz som sa nanominovala do domova dochodcov..

lucia13022023
20. sep 2024

Prebalovacia podložka, vlhčené, plienka - vždy boli v taške na kočík. Prebalovala som v kočíku.

autor
20. sep 2024

Ďakujem všetkým, myslela som to tak, keď ja by som potrebovala na wc.Kde by som nechala napríklad v kaviarni kočík a dieťa 🙂 s prebaľovaním problém nie je.Kočikujem sama, nemal by mi kto postrážiť dieťa.
A tu v obci je to bieda s cestou na prechádzky , preto by som rada šla do parku v meste.No a teda naskytla sa mi taká otázka, že čo keby 🙂

sabina19933
20. sep 2024

Tak ai dieta prehodis do nosica a ides 😊

ivangeline
20. sep 2024

Mozes nechať postrážiť personálom? Ako napísali, kadečo sa dá a už som zažila všetko z toho, a aj viac. ;D

kleopatra114
21. sep 2024

Dieťa prebaliť kocari , seba ( teda ísť na wc) normálne do kaviarne , zobrat kocar do kabínky pre ztp ( sú vacsie ) , ak take nie je , tak klasicke damske - vycikat sa za 5 sekúnd , dieťa zatial nechat pred dverami , na mieste kde sa umývajú ruky . Ale najlepšie pockat domov 🙂