Ahojte, chcela by som sa opýtať ako riešite wc keď ste vonku s kočikom a nie je v blízkosti nákupné centrum s takým boxom na prebaľovanie a wc? Možno blbá otázka, ale normálne som nad tým uvažovala, že keby idem kočíkovat 5 mesačné dieťa mimo bydliska, ako by som to riešila. Kam kočík, kam dieťa? Rada by som s ním šla aj do nejakého parku v blízkom meste a teda nie je v blízkosti žiadne OC.Vopred ďakujem za tipy. Dodám, že som prvorodička 🙂
Prebalim v kociku alebo na lavicke
Inak som si planovala hodinove max dvojhodinove prechadzky,medzi prebalovanim
Nemyslí autorka, že ako ona odbehne na WC, keď má ešte aj dieťa a kočík so sebou?
@unicornlady tak pyta sa na prebalovaci pult. A dospela zena hadam vydrzi kym najde nejake wc
@unicornlady tiež som to tak pochopila ze potrebuje odskočiť ona a nie bábätko 🙂
Ja som vždy bola bud s mamou alebo sestrou tak úprimne neviem ako by som to riešila. Možno v kaviarni poprosiť personál aby na minútku postrazili babo?
A ak sa pytas na seba,tak ja som kocik nechala pred kabinkou a rychlo urobila co treba. No takto na wc som bola minimalne. Bola som na wc doma a potom po prechadzke zase doma
@petulda333 no ja som po porode mala dist dlho, mozno aj rok, dost velky problem vydrzat.
@selest ale v tom pripade si urcite nechodila na prechadzku do lesa a na dlho
Mne sa este nestalo ze by som to domov nevydrzala 😊
@petulda333 no rozhodne nie, presne som vzdy vedela kde je prebalovacia miestnost s wc. Ale niekedy sa to neda ked ides napr k doktorovi atd.
Stalo sa mi, že sa drobec na prechádzke pokakal a plakal na raty. Domov dobrých 20 minút, naokolo nič, len bytovky. No tak som zaparkovala pod stromom, dala na zem deku a obriadila ho 🤷🏻♀️
Bud idem na toalety pre invalidov, tam sa mi zmesti az kocik, uz som bola aj na wc kde nebolo zivej duse, tak som sla do poslednej kabinky, tasku k sebe a kocik pritialna ku mne. Samozrejme, ze dvere do kabinky boli otvorene. Zufale stavy potrebuju zufale ciny.
Ide o teba ci o dieta? Lebo dieta som prebalila hockde, ak bolo nutne, aj vonku, raz som sa nanominovala do domova dochodcov..
Prebalovacia podložka, vlhčené, plienka - vždy boli v taške na kočík. Prebalovala som v kočíku.
Ďakujem všetkým, myslela som to tak, keď ja by som potrebovala na wc.Kde by som nechala napríklad v kaviarni kočík a dieťa 🙂 s prebaľovaním problém nie je.Kočikujem sama, nemal by mi kto postrážiť dieťa.
A tu v obci je to bieda s cestou na prechádzky , preto by som rada šla do parku v meste.No a teda naskytla sa mi taká otázka, že čo keby 🙂
Tak ai dieta prehodis do nosica a ides 😊
Mozes nechať postrážiť personálom? Ako napísali, kadečo sa dá a už som zažila všetko z toho, a aj viac. ;D
Dieťa prebaliť kocari , seba ( teda ísť na wc) normálne do kaviarne , zobrat kocar do kabínky pre ztp ( sú vacsie ) , ak take nie je , tak klasicke damske - vycikat sa za 5 sekúnd , dieťa zatial nechat pred dverami , na mieste kde sa umývajú ruky . Ale najlepšie pockat domov 🙂
Ešte dodám, že som myslela kaviarne, nie wc v prírode 😄