Ako riešite účesy doma počas karantény?

maminkajanka84
14. jan 2021

Len zo zaujimavosti chcem vediet ,ci si udrziavate doma svoj uces,ci mate doma odvahu si aj skratit vlasy?
Alebo cakate kym otvori Vasa kadernicka?

nafka0483
14. jan 2021

Nemam specialny strih, len trosku postupku a to si bezne striham sama podla toho triku, ze urobis cop uplne pri cele, prehodis ho dopredu cez tvar a ak chces mat postupku tak, ze najkratsie vlasy budu po bradu, tak strihnes ten cop presne pod bradou. Rozpustis, prehodis dozadu a voila! postupka je na svete 🙂 takze mne kadernicka nechyba.

maminkajanka84
autor
14. jan 2021

@nafka0483 super sikovna

bavlnka92
14. jan 2021

ja už rok čakám kým mi dorastú 🙊

maminkajanka84
autor
14. jan 2021

@bavlnka92 😁si mala kratke a chces nechat dlhe?ja premyslam mad kratkymi

nafka0483
14. jan 2021

@maminkajanka84 Ked to naozaj dobre uceses a odstrihnes, tak ano 😅 Kratke si dobre premysli, lebo ja som strasne lutovala ked som sa dala ostrihat a nevedela som sa dockat kym mi zas dorastu - ale ja nosim dlhe az po pas, som zvyknuta na copy, vrkoce, drdoly a z kratkych som zrazu nic poriadne nevedela urobit, velmi mi to vadilo.

bavlnka92
14. jan 2021

@maminkajanka84 mala som pod lopatky ale 2 roky po pôrode som sa dala ostrihať lebo malý mi ich trhal. až mi skoro nič nezostalo. kaderníčka taká p**zda mi to odstrihla rovno pri nose. že či môže byť? vravím jej no naspäť to už nenalepíš. chcela som po ramená - cvakla pri ušiach krava. teraz mi to konečne ledva pod ramená dorástlo po roku. 🙈 ja potrebujem aby mi všetky dočiahli aspoň do copu kvôli práci.

kiwi3
14. jan 2021

ja si uz dva roky striham sama, takze nemam problem. tiez postupne, ale trochu sofistikovanejsie. clovek sa vselico nauci na youtube... 🙂

marcellka32
14. jan 2021

Som vymýšľala a v septembri ostrihala u kaderníka na bob pod uši, vyzerala som ako teta (proste sa mi kratšie ako po plecia nehodia k tvári), teraz už viem dať do copu, takže ja čakám kedy narastú do dĺžky, občas si cvaknem sama 0,5 CM z dĺžky

marcellka32
14. jan 2021

Ale radšej poraďte ako sa samé doma farbite, chcela by dom stredne hnedú až plavu čo prekryje šediny

h2
14. jan 2021

@maminkajanka84 Už roky som nebola u kaderníčky, strihám aj farbím sa sama. (Strihám znamená, že si podstrihnem končeky, málokedy je to o viac, než 5-6 cm.)

tncka
14. jan 2021

@nafka0483 aj ja tak a farbim si Garnier Mousse

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diewcatqoo
14. jan 2021

Vlasy mam takmer po pas. Muz mi pravidelne striha konceky. V aprili zastrihol trochu viac, dal dolu cca 15 cm 🤦‍♀️ Vlasy mi tiez uz farbil, ale len so samponom a celkom to zvladol.
Ku kadernicke nechodim vobec, nemam rada, ak sa mi niekto cudzi hrabe vo vlasoch.

deti95060810
14. jan 2021

čítam aké ste baby šikovné a ja sa neodhodlám na nič... musím len čakať kedy otvoria kaderníctva...🙄

janickacrazy
14. jan 2021

Seba nestriham, bola som u kaderníčky, kým zatvorili, ale decká striham doma. Malý má kučeravé vlasy, takže aj keď dačo pokazil, tak to nevidno. 😂

nika_m
14. jan 2021

Ja si uz roky robim vlasy sama, aj farbim aj striham...nechcem ziadne specialne strihy, ofiny atd...len jednoducho skracujem 🙂 inak teraz na RD mam aj tak na 90% vlasy len v cope alebo drdole takze to je uz uplne jedno 😅

kubkovamama
14. jan 2021

@maminkajanka84 roky sa striham sama, plus minus od pliec po lopatky - dlhsie si jednoduchsie prestrihas podla roznych videí atd.Obcas som si spravila jemny melír, inak nefarbim uz cca rok.Moja mama sa vie perfektne sama upravit, nosi bob a ma krasne kvalitne sive vlasy, tiez podľa videi sa naucila ako sa strihat.A fakt lepšie ako od kadernicky.

elizabet173
15. jan 2021

@deti95060810 som na tom podobne, nastastie som stihla kadernicku v decembri, kym sa este dalo, ale uz by to chcelo na buduci tyzden, max na ten dalsi....no nic, musim vydrzat, neriskovala by som strihanie sama. S mojimi schopnostami by som musela do leta chodit v ciapke 🙂

mnamko
16. jan 2021

Striham sa sama a dlhe roky som mala melir,kedze su kadernictva zavrete tak som naberala odvahu si vlasy zafarbit na hnedo a nebanujem,vlasy vyzeraju lepsie,uz nepojdem do meliru.