Ako riešite sandále a silonky? Viem, že kedysi to bolo veľmi striktne ale teraz už neviem...na vela svadbách som videla špičku a sionku.....
Este u tetusiek by som dokazala prizmurit ocko. Si tetuska?
prakticka rada : ked je dost teplo na sandale, tak je logicky prilis teplo na silonky 😀aj ja som to vela krat videla, ale pride mi to zvlastne .. ak mas problem obut sandale na holu nohu, existuju aj spreje na nohy aby sa lahsie obuvalo .. alebo neviem teda z akeho dovodu si zeny daju silonky do sandalok
Potom radsej topanky so zatvorenou spickou..
Ja osobne by som si nikdy nedala sandále a silonky.🤦 Keď už chcete silonky, dajte si lodičky.
Chcem silonky lebo nemám pekne nohy-sama žila. Nie som tetutska😀a tie s tou "odstrihnutou" špičkou?
Akoze, ja tiež nie, len som to veľa videla aj u mladých žien.
...skus tekuté silonky z DM...tie ti žilky krásne prekryju....
ja sandale nenosim, lebo neznesiem hole chodidlo v topanke. Cize musim mat silonovu ponozku, pancuchu, cokolvek. Takze nosim v lete topanky s plnou spickou, letne baleriny atd.
@veronika_pb skrývajú chlpaté nohy, alebo kŕčové žily?
@miskooo1987 chlpate nohy v silonkach su des 🙈tie silonky este viac zvyraznia tie chlpy 😀
@veronika_pb uplne som si spomenula na jednu ucitelku zo zš :D :D
Silonky a sandále 😂😂 najlepšie kamošky všetkých trendy žien na dedinských zábavách ... Doteraz nechápem prečo... Ale buď použi tekuté silonky v spreji alebo sa dajú kúpiť (aj v bepone) silonky s otvorenou špičkou, ale tu záleží od typu topánky či sa do nej hodia ...
@princess59
@iriska13 toto teda vidím prvý krát...neurobia sa fľaky?
@veronika_pb fakt? Našťastie mám 2jky cylindre, tak nevidím take detaily...
Katastrofa.
silonky v spreji si neskusala? Ak uz silou mocou, tak aspon s uzatvorenou spickou, a samozrejme silonky bez zosilnenej paty 🙈
Nie nerobia ...máš aj na YouTube návody ako pekne rozotrieť ...zakryje aj modriny....
Stale plati, ze silonky do sandalok nie. Ale pokial vies dat bez spicky, mozes dat aj sandale.
Ja mam teraz tak dostipane nohy od komarov v roznych stadiach, ze som si hovorila, ze aspon nikam nemusim ist, lebo neviem ako by som to zakryla.
Existujú aj silonky bez tej ciary na prstoch
Citam citam.....no dievcence.
Ked neovladate etiketu,trosku pogooglite😉
Aj ked sa vam to zda nelogicke,stale plati,ze do sa dal sa nosia silonky.alebo nylonky.
Jasne ze nie take klasicke hrube,ale tenucke,skoro priehladne,ako pavucinka.
Ale hola noha v sandaloch je preslap-hovorime o spolocenskych udalostiach.
Holu nohu mozete mat vniektoryvh divadlach,ci dedinskych zabavach.ale urcite nie napr.na plese.
Ale inak na bezne nosenie tie silonky ozaj ani ja nepouzivam😅myslim ze to je ok...
Ja neviem... silonka mi nikdy v topankach nevadila...ani v sandaloch ale je fakt ze su rozne druhy siloniek a rozne druhy sandalok. A ked je to len otvorena spicka tak ze trci len kusok z velkeho palca, tak to je skor lodicka ako sandalka. Tam by som si silonky dala. Ja mam totiz otlaky ked nosim topanky na bosu nohu. Hlavne na svadbu by som si dala aby som to vydrzala tolke hodiny.
To ovela horsie ako silonky v sandaloch su pre mna bose nohy v lodickach. Neviem co je etiketa ale mne sa to proste nepaci.
len to niee 🙈