Ako riešite presvitajúce bradavky, keď chodíte bez podprsenky?

naobedbuduspagety
7. jún 2021

Dievčatá, tie čo nenosíte podprsenky lebo.. Je úplne jedno prečo len ich nenosíte, ako riešite presvitajúce bradavky? Okrem tých nálepiek na prsia, to nedrží.

maca1984
7. jún 2021

neporadím ti, ale perfektný nadpis 😂👍

naobedbuduspagety
autor
7. jún 2021

@maca1984 isto mi ho zmenia 👻

mirage
7. jún 2021

Len nnieco nalepit na bradavky, co ine.. Inak moje heslo ked pridem domov - vlasy hore, podprda dole 🙂

katkamatka7
7. jún 2021

@naobedbuduspagety Šálom, šatkou. Cez leto výrazným vzorom.

unicornlady
7. jún 2021

ja som mávala kedysi také tričko, že v oblasti, kde boli prsia, boli 2 látky, a na tej vrchnej také pásiky akoby strapce, ale nie pustené dole, ale sprava doľava. takže tam by to nebolo ani nijak vidieť

unicornlady
7. jún 2021

niečo ako toto tielko, len ten podklad bol farebný

viktoria1425
7. jún 2021

@naobedbuduspagety niak to neriešim ale ak tak hodim podprdu ale takú bez vystuže,ktorá absolútne netlačí.

lelinka611
7. jún 2021

Ja som zatiaľ trafila silikónové nálepky ktoré vždy veľmi dobre držali , dokonca na viac krát 🥳

kittykat22
7. jún 2021

ja som mala nalepky z HM a drzali skvelo.

bubuzu
7. jún 2021

@naobedbuduspagety namiest podprdy nosim sportovu podprsenku,nevystuzenu,bavlnenu

eeffka
7. jún 2021

Preboha kup si bandao ci ako sa to vola podprsenku. Myslim ze zena v urcitom veku a stave je negustovna ked jej lietaju kozy zlava doprava 🤦‍♀️🤣

zuvelyn
7. jún 2021

Kym som mala pekné prsia a nenosila som podprsenkou tak som bradavky nikdy neriešila, na co? Mne to príde vždy take smiešne, keď vidno ze zena ma bradavky prelepené nejakou páskou alebo nálepkou. Tak bud sa za svoje prsia hanbím a dam ich do podprsenky alebo mam na háku okolitý svet a nosím to co mi je pohodlné.

naobedbuduspagety
autor
7. jún 2021

@eeffka mám 22, kozy mi nieletajú veruže nikam, a podprsenku akúkoľvek ani športovú ani podobnú na sebe neznesiem pretože mám hnusné jazvy z popalením na celom hrudníku a nižšie a všetko má tam neskutočne tlačí.

naobedbuduspagety
autor
7. jún 2021

@zuvelyn mne by to bolo jedno ale v práci musím mať biele tričko a vedúca šomre, že mi vidieť prsia.

eeffka
7. jún 2021

@naobedbuduspagety to ze si mlada neznamena ze v praci by nemal byt urcity dresscode. Chapem zdravotne obmedzenia,ale myslim ze toto by tvojaj sefkin problem vyriesilo. Mikrovlakno netlaci nikde

naobedbuduspagety
autor
7. jún 2021

@eeffka mám zjazvené prsia toto ich sťahuje a teda má to poriadne tlačí, svrbia pod tým jazvy neskutočne, ja už som vyskúšala vsetky druhy týchto podprseniek. Nič neznesiem len voľné tričká

eeffka
7. jún 2021

@naobedbuduspagety a vesta na to?

elzus
7. jún 2021

@naobedbuduspagety biele tielko pod tricko, aby boli aspon dve vrstvy?

hailey1
7. jún 2021

@naobedbuduspagety v chladnejsich mesiacoch si davam tielko a v letnych je mi to jedno 😂 a zenske, ktore kritizujete - starajte sa o svoje kozy 👌🏼 neviem co je negustovne na zenskom tele, ake ste tu puritanky 😂

annamaria_65
7. jún 2021

Absolútne žiadno.. je to normálne... Ja som teraz tehotná a moje bradavky sa rozhodli, že budú stáť stále a že budú tak dvojnásobne väčšie ako bývali. Vidieť to aj cez podprsenku. Neriešim to

danieli
7. jún 2021

Pekne by som zobrala firemne tricka, nasla makku latku, ktora ma netlaci a vsila pas tejto latky do triciek tak, aby boli prekryte prsia, tym padom su dve vrstvy latky, nic nepresvita, netlaci, pas posobi ako podprsenka na prvy pohlad, ale bola by vsita v tricku, uprimne ani u nas by som nebola nadsena keby dievcatam presvitali bradavky, hoc ake krasne prsia by mali, dresscode, mimo prace kludne aj bez tricka😁

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aurorastone
7. jún 2021

@eeffka tak skôr by som povedala ze to lietanie závisí od veľkosti a nie veku.. Ja mam 33 a teda absolútne nič mi nelieta, a všade mimo svk chodím bez podprsenky a je mi jedno ci mi niečo presvitá ci nie 🤷‍♀️

ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
111blanka
7. jún 2021

@naobedbuduspagety bluzku s vreckami

bluka2
7. jún 2021

Tielko telovej farby pod biele tričko?

andreatytler
8. jún 2021

@naobedbuduspagety Sefka zavidi ze mas pekne prsia aj bez podprsenky.
V zime je to jednoduche, lebo si das bluzku/tricko ako prvu vrstvu a sako alebo blazer alebo svetrik ako druhu vrstvu. V lete treba hladat tricka, bluzky z materialu, ktory je tuhsi a neukaze bradavky. Da sa najst ale budes musiet obetovat vela peknych veci, ktore su nevhodne. Lepsie su volnejsie strihy, ale da sa aj vypasovane, ale musi byt fakt dobry pevny material.
Alebo si najdi novu pracu... najlepsie taku kde je sefom chlap. Tomu to nikdy vadit nebude ze nenosis podprsenku🙂.... ale vzdy s najde nejaka baba v kolektive, ktora to riesit bude.😠