Riešili ste niekedy? Ja momentálne riešim šlo síce len o 25€ ale bola som na polícii a tam sa to zapísalo ako priestupok a ďalej mám čakať, podarilo sa vám niekedy nejaký taký podvod vyriešiť hoci šlo o menšiu sumu?
Ďakujem
@tncka tak mne nejde ani tak o 25€ ako o princíp kupovala som tablet pre malého, a proste sa tešil a neprišlo nič ...
@novezamky32 urobila si dobre... takito lacni podvodnici funguju prave na tom principe, ze ludom sa nechce riesit mala ciastka a nechaju to tak... a tym ich vlastne podporuju. ked mas nejaky kontakt na tu osobu, tak mas aj sancu, zavisi aj od policajtov, aku aktivitu budu ochotni vyvinut.
@novezamky32 a urcite by som ho nahlasila aj adminovi na bazosi
@katty2012 práveže nemám nič len e-mail a číslo účtu
Uz to tu riesis asi tretikrat nie? Najprv ti pisali aby si nekupovala cez internet aj tak si peniaze poslala....
@kitycat ja neviem ale myslím že je to neobmedzený limit koľko krát môže človek riešiť niečo či sa mýlim?
@novezamky32 ano, mylis sa. Nakolko zakladas duplicitne temy stale o tom istom - a tym porusujes pravidla MK.
@kitycat komu niet rady, tomu niet pomoci
@novezamky32 no ja len komentujem... To mozem tiez neobmedzene
@novezamky32 inak nieje náhodou pozastavené odosielanie balíkov cez poštu?
@denisa098 nie je
Nie je len ti nič nepríde domov, len žltý lístok. Zatiaľ pošty nepozastavili nejak svoju činnosť
@novezamky32 prosim vas,kedy vas oklamali v ktorom mesiaci?mate nejake tel.cislo a cislo uctu kde ste posielali peniaze?
@jurajvendet klikni si na jej meno a zistis, ze jej MK zrusil ucet
@novezamky32 no mne by sa nechcelo na tu policiu ani ist,podla mna nevyriesia nic a za 25e neviem ci sa niekto na to vobec pozrie 🙊