Ako riešiť CLO pri nákupe z Wishu?

bielavlcica
3. júl 2019

Ahojte baby potrebhjem radu cez wish som si objednala autoradio. Prislo to na colnicu kde to zadrzali a poslali my ze im mam mailom poslat scen objednavky lenze neviem to najst poradte mi prosim.

limetka69
3. júl 2019

normalne v appke najdes sumu kolko si zaplatila za to a posles im to mailom. 😊

nikpa
3. júl 2019

@bielavlcica máš tam históriu objednávok, v tej máš úplne všetko alebo sa obrát na ,, kontaktovať podporu,, napíš im aký máš problém, ak by nestačilo čo máš v histórii objednavok

bielavlcica
autor
3. júl 2019

@limetka69
@nikpa to som im poslala a oni ze to im nestaci

bielavlcica
autor
3. júl 2019

Napisali mi toto : Poslali ste nám doklad o zaplatení, prosím o zaslanie scan  detailu  internetovej objednávky, kde bude uvedená vaša adresa, cena za tovar, cena za dopravu, popis tovaru, množstvo objednaného tovaru ,celková platená  suma.
Neviem kde to najdem ked na to kliknem napise to len moju adresu a ze to bolo uhradene

limetka69
3. júl 2019

@bielavlcica ja som tak poslala z ali a akceptovali to, ale uz davno.

nikpa
3. júl 2019

@bielavlcica tak skús kontaktovať tu podporu. Neviem čo akože chcú, faktúru na meno? 🤦

simca06022011
3. júl 2019

@bielavlcica objednávku potrebuješ, do e-mailu ti neprišlo potvrdenie o objednávke? Alebo v histórii objednávok priamo objednávku?

juliana30
3. júl 2019

@bielavlcica posielala si to cez mobil?skús si to otvoriť v PC alebo na notebooku,tam je to zobrazene trochu inak ako na mobile a odošli to z neho.U mňa to tak bolo.

jeennyv
3. júl 2019

@bielavlcica my sme objednavali z wishu cena asi 70e a nikto nic..ved ako mas objednavku tam kliknes podrobnosti objednavky mas meno adresu cislo karty...ja mam apku

stefit
Autor odpoveď zmazal
Zobraz