Ahojte baby potrebhjem radu cez wish som si objednala autoradio. Prislo to na colnicu kde to zadrzali a poslali my ze im mam mailom poslat scen objednavky lenze neviem to najst poradte mi prosim.
@bielavlcica máš tam históriu objednávok, v tej máš úplne všetko alebo sa obrát na ,, kontaktovať podporu,, napíš im aký máš problém, ak by nestačilo čo máš v histórii objednavok
Napisali mi toto : Poslali ste nám doklad o zaplatení, prosím o zaslanie scan detailu internetovej objednávky, kde bude uvedená vaša adresa, cena za tovar, cena za dopravu, popis tovaru, množstvo objednaného tovaru ,celková platená suma.
Neviem kde to najdem ked na to kliknem napise to len moju adresu a ze to bolo uhradene
@bielavlcica ja som tak poslala z ali a akceptovali to, ale uz davno.
@bielavlcica tak skús kontaktovať tu podporu. Neviem čo akože chcú, faktúru na meno? 🤦
@bielavlcica objednávku potrebuješ, do e-mailu ti neprišlo potvrdenie o objednávke? Alebo v histórii objednávok priamo objednávku?
@bielavlcica posielala si to cez mobil?skús si to otvoriť v PC alebo na notebooku,tam je to zobrazene trochu inak ako na mobile a odošli to z neho.U mňa to tak bolo.
@bielavlcica my sme objednavali z wishu cena asi 70e a nikto nic..ved ako mas objednavku tam kliknes podrobnosti objednavky mas meno adresu cislo karty...ja mam apku
normalne v appke najdes sumu kolko si zaplatila za to a posles im to mailom. 😊