Ahojte ženy. Prosím vás poraďte mi - práčka mi zanecháva na čiernom prádle biele chĺpky (podobne ako keď omylom operete vreckovku, nie je to však určite tým lebo sa to deje už dlho). Čistila som ju už octom aj všeličím, vyčistila som filter, nádobky na prášok, a stále to tam je. Prosím o radu ak ste sa s tým už stretli. Ďakujem
@lili235111 robím presne to iste 😢
Tiež sa mi to deje na čiernom pracovnom oblečení môjho manžela. Prišla som na to že chĺpky pochádzajú z predchádzajúcej pracej várky bieleho alebo farebného oblečenia. Vyriešila som to tak že keď idem prať manželove čierne veci tak predtým pustím práčku aspoň na 30minut naprázdno z najvyššími otáčkami a až tak periem jeho veci. A je po probléme
@domca366
@domca366 Vraj treba dat do bubna spongiu (napr.na na riad) na nu sa vraj nachytaju chlpky.My mame kocura,vsade su chlpy,skusala som,no neviem posudit pri tolkych chlpoch ci ubudli.
Kúpiť sušičku treba 😁 od vtedy mám pokoj s tým bordelom.. To máš na hocičom čo nosíš - ponožky, tričká, gate, mikiny.. Keď dosuším tak vo filtri vidím pekne všetok bordel čo bol vo veciach aj po opratí
@marticka85po su to stopy po uterakoch...
@0hena0 áno je to možné že po uterákoch popr.nejaké chlpatejsie oblečenie,deky atď
Tiež mám ten problém 🤷♀️ Neviem čo s tým,vždy keď zehlim tak trička pretriem tým valčekom lepivym