Kupili sme si novu postel, ktoru sme hned po kupe cca 2 tyzdne reklamovali pretoze bola vytrhnuta struna cakali sme ze vymenia strunu ale vymenili celu postel teda 1 lozko. Moja cast postele ta vymenena je ovela tvrdsia, zda sa nam aj kvalitnejsie to drevo v perinaku. Ide vsak o to ze ta manzelova zacala neskutocne vrzgat, tam po celom obvode najma pri hlave kde je ta struna a dole pri nohach taktiez kde je ta struna. Budi to deti, je to doslova neunosne.
Neviem ako reklamovat kedze uz raz sme reklamovali celkovo ju mame 5 mesiacov, co uviest do reklamacneho listu. Je vrzganie dovodom reklamacie? Stolar nam vravel ze bola urobena za mokra a ze teraz sa to rozsúša. Poradte prosim ako to riešiť alebo sa zbaviť toho vrzgotu.
http://www.vyvlastnenie.sk/predpisy/zakon-o-och...
my sme si kupili s mm krásnu posteľ, teda výstavný kus v predajni bol...len ten náš už nie,... 😠
predajca nám ju nechcel vziať späť, ale mm sa dohodol s výrobcom a posteľ sme vrátili ----
držím päste pri reklamácii
my "spokojne" vrzgame 😀 . ked sme sa uz konecne rozhodli pre novu spalnu, tak sme mali riadnu smolu. objednali sme si postel, polohovatelny rost, najtvrdsie matrace a komodu. po zlozeni v komode chybal spodok suflikov (sololit), ale to nam vyreklamovali a dodali spatne. pri vkladani rostov sme zistili, ze tie nase rosty nie su vhodne na nasu postel, lebo sa nedali dvihat a nedostala som sa do perinaku. tak sme to isli reklamovat a povedali nam, ze to je nereklamovatelne, ze ten pan, co nam to predal sa pomylil. nepovedal nam, ze tie rosty sa tam nehodia. matrace su celkom fajn. postel vrzga ako diva, lebo v byte mame strasne sucho, tak sa nam trosku zosusila. niekedy mam chut zobrat klince a kladivo a opravit si to sama.
Ja by som takisto rada vŕzgala, ale malý ne a ne zaspať 😨
my sme reklamovali okna trikrat a bolo to v pohode aj z ich strany, ved zarucna doba je 24 mesiacov,,,, manzel reklamoval znackove botasky (ozaj drahe) 10 dni pred vyprsanim zarucnej lehoty, lebo sa mu necakane vytrhla vystelka na pate,,, najskor s tym robili "vedu" ale nakoniec sa mu ospravedlnili a vratili peniaze,,,no bol to necakany ale prijemny vysledok,, 😉
ak ti postel robi problemy, tak urcite mas narok na podanie reklamacie a odstranenie zavady (vrzganie), pokial vrzganie odstrania a o rok napriklad opäť bude vrzgat, tak mas narok na vratenie penazi, zrejme ide o zavadny alebo nekvalitny vyrobok, to posudi dodavatel alebo vyrobca,
tiez sme nedavno reklamovali vyrobok, kde nam reklamaciu neuznali, tak sme na rekl. list napisali, ze nesuhlasime s vyjadrenim a ziadame o posudenie vyrobcu, predavac nas vysmial, tak sme podali podnet na soi, o dva tyzdne boli peniaze doma,,ale to uz zachadzam do extremu,,,
urcite postel reklamujte,,,drzim palce 🙂