Ako reagujete na takých ľudí?

26. dec 2024

Pred ktorým dáte najavo že ste zraniteľní. Že máte svoje bôle. Poprípade že ste citlivý. A niektorí ludia sa v tom začali vyzivat, robiť ešte viac napriek. Čo na to takým ľuďom povedať ? Nejakú slušnú odpoveď. Ja keby chcem tiež in dokážem vynadať ale nemám to v sebe proste žial.

barka1
26. dec 2024

Nedávam ludom len tak vediet o svojich trápení a boloch. Vždy si starostlivo vyberam, komu sa zverim. Preto nikdy nemusím riesit následky. A tiez asi nie som až tak citlivá na to, co mi robia ludia, na ktorych mi nezáleží.

svetlonos
26. dec 2024

Na takých len "rečou ich kmeňa"! Stlac u nich gombíky, ktorými ublizis ty im! Urrob to raz a poriadne, zo vztahu odid, prerus kontakt. Kludne aj s rodicmi, muzom atd.
A zapamätaj si jedno:
Všetko čo povieš, moze byt použité proti tebe!
Ja si takto bezne overuje ľudí. Hlavne tých bližších. Piviem medzi rečou niečo, stačí čím by ma mohli zraniť keby chceli. Su to ale veci, ktoré som už spracovala ale oni to nevedia. Robím to u ľudí, ktorými si nie som istá. Mnohokrát mi to "višlo", žiaľ. Takže viem, že si týmito ľuďmi riešim len banalita ale nič hlbšieho ani priveľa informácií im neposkytujem.
A áno, najčastejšie ide o blízkych ľudí, lebo Cecília odviedla rychlo pošleš niekde. Blízkych ľudí- na to sa treba pripraviť a spracovať, ze nie sú takí za akých sme ich považovali...

dadka1997
26. dec 2024

1.Nevešať na nos nikomu svoje osobne problémy
2. Ako sa hovorí : ,, Dôveruj, ale preveruj"

No niektori ludia majú potrebu sa tešiť na nešťastí toho druheho, smutné

kika845
26. dec 2024

Taky clovek tym skodi iba sam sebe, svojej vlastnej dusi,
ak v nom vznikne myslienka a aj ju vykona - toho druheho zarmutit, ranit, akokolvek ublizit,
S tebou to nema nic spolocne a castokrat si niektori ludia tak vypustaju nespokojnost so svojim vlastnym zivotom,
pretoze clovek ktory je stastny, vyrovnany sam so sebou,
miluje svoj zivot so vsetkym co k tomu patri, sa NIKDY nebude chovat tak ako opisujes ty tu nejaku osobu,
lebo sa jednoducho nepotrebuje citit silnejsi na ukor toho ze moze mat pred sebou niekoho (mozno) v tej chvili zranitelneho.

ahhola
27. dec 2024

No... Hlavne decka su v tomto svine. Kamaratka mala obsesiu, ked videla puding v sacku, tak ho musela palcami mackat, co vydavalo priserny zvuk a ona zbadala, ze mi naskocili zimomriavky a odvtedy vzdy u nich mi vrzgala pudingom. Jedna tu pisala, ze isla s kamkou na kupko a ta ju zo zabavy potapala. Take svinky, kamky. 👽

bloger
27. dec 2024

Nič. Nestojí za to akokoľvek na nich reagovať.

jana_eyre_2
27. dec 2024

Ak chces slušne, priamo pomenovať čo ten človek robí a povedať aby to nerobil..

Čiže "Zuza, dobre vieš že presne to čo vravis ma zranuje.. naozaj ti robí dobre ak ma zhadzujes a ja sa potom cítim zle? Nerob to, lebo okamžite odchádzam a prestanem sa s tebou vídať"..