Ahojte mamičky , chcem sa Vás opýtat, aké máte skúsenosti s maminami, ktoré Vás prosia o pomoc, aby ste im poslali vecičky zdarma, alebo pomohli im nejakou inou hmotnou formou. Ja osobne som už mala 2 také prípady. V prvom prípade som mamine poslala 12kg balíček,samozrejme balík bol na moje náklady,ako aj vecičky.Mamina len balík prevzala a nič ju to nestálo. Druhý krát som urobila to isté, bolo pred vianocami, tak som mala vela povinností, neodpovedala som na dotazy maminy, ale balíček som mala nachystaný , čo som jej avizovala, ale neustále ma bombardovala, bola nepríjemná. Balíček som jej poslala, tiež 12 kg, na moje náklady Bolo to presne na vianoce, Táto pani mi ani nepoďakovala.Teraz mi píše ďalšia mamina ale už nemám dôveru. Napíšte prosím svoje skúsenosti a poprosím o Váš názor. Ďakujem MATA
No veď práve!!! Rada by som pomohla, ale len tým maminkám, ktoré to naozaj potrebujú, rómski spoluobčania majú niekedy vyššie prídavky ako my, pracujúci!!!
nechcem sa zastavat romov, nemam s nimi nic spolocne, ja som veci po malom tiez darovala radsej 2 bielym rodinam v nudzi aj ked som mohla romom v okoli, ale ked tak rozmyslam, zase aj romske deti nemozu za to, ze ziju ako ziju, za to mozu ich rodicia a radsej im dat veci pre deti nez peniaze co by rodicia prepili...
Jasne kazda minca ma dve strany....
mne sa to stalo dva krat, pisala mi, ze jej povoden zobrala strechu, ci dom, ze ci jej neposlem kurierom kocik, co mam v inzerate
a ako to mam riesit: poslat adminovi?
@mata1710 no...pri malciciach mas jednu istotu - skor ci neskor najdes svoje vecicky niekde na internetovom bazare... odporucam ignorovat, je to len a len zarobkova cinnost niektorych individuii, vid link, ktorey som dala hned na zaciatku. ti, co potrebuju oblecenie a veci pre deti v tejto dedine, ho dostavaju ale z inych, charitativnych zdrojov 😉
@mata1710 no...pokial to nejde do Malcic a okolitych osad...
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/pozor-na-maminy-ktore-su-akoze-vo-financnej-tiesni/