Potrebujem radu ako privolat ms. O tyzden mam svadbu a nechcem, aby mi to nahodou vyslo na ten termin. Prosiiim kto vie 🙂
Na gynekologii by ti.povedal kedy cca dostanes podla sona. Mme meska uz 36 dni... Tehotna nie som mam nepravidelny cyklus ako aj tu. bola som na gynde a tam povedali, ze.do dvoch tyzdnov pride sama...alebo da vyvolavacku a do tyzdna dostanem. Pripadne sa daju aj odialit ak nahodou...
@camil no tak.to.mas.riadny brutál ..nenaplanujes veľa . My sme.ako.baby vždy riešili na privolanie niečo červené..víno tá šťava a podobne a potom na oddialenie citrusy ..a tie zaberajú ja mam. Cyklus presný okrem.zimnych mesiacov.ked.jem.mandarinky za celú ulicu vtedy vždy meškám pár dní 🙂
@camil
Mne pomohlo dať si horúcu vaňu spolu s červeným vínkom 🙂
@2veronika262 skuuusim dakujem 🙃
Ja mam nepravidelný a nikdy som to nedostala ani ked som robila aj modre z neba vzdy prislo vtedy ked nemalo ale na svadbu mi malo.prist ale neprisla lebo som mala taky stres a nakoniec uz neprisla vobec
@camil mne pomáhala cviklovo mrkvová šťava a červené víno ..ale nie spolu to by ti privolali aj niečo iné :P ale bolo to v čase keď som už cítila že to na mňa ide skôr taký spúšťač. Ale skús si zavolať na gynekológiu určite budú vedieť najlepšie ako na to 🙂