Ako privolať meškajúcu menštruáciu?

anna883
8. aug 2019

Ahojte baby, určite tu bude niekde táto diskusia. Ale neviem ju nájsť. Máte niekto nejake tipy ako MS privolať? Červené víno, horúci kúpeľ nezaberá.
Bolí ma podbrusko a cítim ako keby ich mám dostať ale stále nič. meškajú mi 5 deň.
Posledne dni som teraz pila dosť alkoholu a mám stresy tak je možné že aj z toho mešká, ale už by som ju chcela dostať. Ďakujem za každú radu.

kika831
8. aug 2019

@anna883 a nemozes byt tehu? Mne cervene vino zaberie ked chcem dostat aj o par dni skor. Tak pozor na alkohol 😉

patka_673
8. aug 2019

Ak nie si tehu, tak to moze byt sposobene tym stresom, kedze alkohol roztahuje cievy a mal by ti ich skor privolat ako oddialit

baskarepkova
8. aug 2019

@anna883 ahoj, mne pomaha vino🙂

anna883
autor
8. aug 2019

@kika831 ahoj, tehu nemôžem byť. Naposledy som mala styk v apríli. A odvtedy som už ms mala 3 krát. Aj test negatívny

lenka2710
8. aug 2019

@anna883 mne pomáha červené vino,a keď ju už mam,tak ho radšej ani nepijem,bo sa mi zdá,že idem vykrvacat! Ale môžeš byť napriklad prechladnuta,alebo zazivat stres,mne vtedy tiež mešká

katarinka89
8. aug 2019

A nezaškodilo by spraviť tehu test
Sú to aj príznaky tehu

katarinka89
8. aug 2019

UPS,nečítala som komentáre,test teda nie. Cc hod ku gyn na vyvolavacku

marcelik88
8. aug 2019

Ak ta boli v podbrusku a meska ti tak mozes byt aj prechladnuta

nikanu
8. aug 2019

@anna883 skúsila si sa testovať? Môžeš byť aj tehu alebo aj prechladnutá, skús si kúpiť v lekárni PH prúžky, boli super 🙂

anna883
autor
8. aug 2019

@nikanu ahoj vyššie som písala že tehu niesom. Posledný styk som mala v apríli. A odvtedy som mala ms každý raz

nikanu
8. aug 2019

@anna883 aha a čo test? nič? mala by si isť na vyvolávačku

ildiko36
8. aug 2019

@anna883 chod za gynekologom a pichne ti injekciu na vyvolanie ms..keby si mala v tele nejaky zapal aj vtedy ti moze meskat..

kalerabka99
8. aug 2019

Ja som to tiež teraz riešila, resp. riešim, lebo ideme zajtra na dovolenku a menzes som mala dostať v pondelok. Som si myslela, že to najhoršie si "odmenštruujem" doma a na dovolenke už bude pohoda. Ale ako to vidím, prídu na dovolenke 😭
Za normálnych okolností by som to neriešila, ale teraz ma to naozaj nasr...hnevalo 🙄

live1
8. aug 2019

@anna883 Ahoj, mne vždy pomáha červené víno + horúca voda na vaječníky.
Min.mesiac aj mne meskala ms, bola som prechladnuta. Keď nemám ponožky hneď prechladnem...

ildiko36
8. aug 2019

@kalerabka99 daj si najhrubsi OB tampon..ja som sa tak roky kupala a plavala a bez problemov a bez infekcie😊skus si uzit dovolenku a nemysli na to..prajem prijemnu dovolenku

anna883
autor
9. aug 2019

@live1 ja si myslím, že som tiež prechladnuta. Lebo som chodila bosá a s mokrými ponožkami. Skúsim ešte dať ten horúci kúpeľ. Lebo už cítim že ich dostanem .. idem na vecko a stále nič.

live1
9. aug 2019

@anna883 Tak ano, jednoznacne!!!!!

kalerabka99
9. aug 2019

@ildiko36 dakujem. Si zlatá. 🙂

katka13katka
9. aug 2019

Skus alchemilkovy caj

anna883
autor
12. aug 2019

Ahojte tak ms som vcera dostala. Dva dni som pila červené víno, horúca sprcha nakoniec zabrali.

kikakikusja
20. aug 2019

Dobrý večer chcem sa len spitat včera som mala s frajerom pohlavný styk a dnes 20.8 som mala dostať menzes a očividne som hod nedostala teraz si lamam hlavu ci niesom tehotná ale menzes som dostávala pravidelne každý mesiac iba dnes nie 😥 mam sa báť alebo nie lebo tehotenský test je negatívny

katarinka89
20. aug 2019

@kikakikusja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

katka13katka
20. aug 2019

@kikakikusja
ach🤦‍♀
ak si mala s frajerom styk vcera, samozrejme,ze ti test neukaze ci si tehotna. A asi ani nebudes, ak si mala styk tesne pred menstruaciou. Nabuduce davaj pozor..🙂