Ahojte baby, určite tu bude niekde táto diskusia. Ale neviem ju nájsť. Máte niekto nejake tipy ako MS privolať? Červené víno, horúci kúpeľ nezaberá.
Bolí ma podbrusko a cítim ako keby ich mám dostať ale stále nič. meškajú mi 5 deň.
Posledne dni som teraz pila dosť alkoholu a mám stresy tak je možné že aj z toho mešká, ale už by som ju chcela dostať. Ďakujem za každú radu.
Ak nie si tehu, tak to moze byt sposobene tym stresom, kedze alkohol roztahuje cievy a mal by ti ich skor privolat ako oddialit
@anna883 ahoj, mne pomaha vino🙂
A nezaškodilo by spraviť tehu test
Sú to aj príznaky tehu
UPS,nečítala som komentáre,test teda nie. Cc hod ku gyn na vyvolavacku
Ak ta boli v podbrusku a meska ti tak mozes byt aj prechladnuta
Ja som to tiež teraz riešila, resp. riešim, lebo ideme zajtra na dovolenku a menzes som mala dostať v pondelok. Som si myslela, že to najhoršie si "odmenštruujem" doma a na dovolenke už bude pohoda. Ale ako to vidím, prídu na dovolenke 😭
Za normálnych okolností by som to neriešila, ale teraz ma to naozaj nasr...hnevalo 🙄
@kalerabka99 daj si najhrubsi OB tampon..ja som sa tak roky kupala a plavala a bez problemov a bez infekcie😊skus si uzit dovolenku a nemysli na to..prajem prijemnu dovolenku
@ildiko36 dakujem. Si zlatá. 🙂
Skus alchemilkovy caj
Ahojte tak ms som vcera dostala. Dva dni som pila červené víno, horúca sprcha nakoniec zabrali.
Dobrý večer chcem sa len spitat včera som mala s frajerom pohlavný styk a dnes 20.8 som mala dostať menzes a očividne som hod nedostala teraz si lamam hlavu ci niesom tehotná ale menzes som dostávala pravidelne každý mesiac iba dnes nie 😥 mam sa báť alebo nie lebo tehotenský test je negatívny
@kikakikusja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@kikakikusja
ach🤦♀
ak si mala s frajerom styk vcera, samozrejme,ze ti test neukaze ci si tehotna. A asi ani nebudes, ak si mala styk tesne pred menstruaciou. Nabuduce davaj pozor..🙂
@anna883 a nemozes byt tehu? Mne cervene vino zaberie ked chcem dostat aj o par dni skor. Tak pozor na alkohol 😉