Mám skoro 10 ročného syna a chce oslavovať s kamarátmi.Len neviem ako mu mám pripraviť izbu na oslavu. Balony a podobné veci mi prídu smiešne ked to už je skoro vyspelý.No a ked napíšete menu pre chalanov tak ma to už poteší úplne. 🙂 Dakujem vám za všetky odpovede 😉
a to menu....na sposob Mc donald 🙂
vinka, ma 10, tak ho zapoj do toho...chodte a spolu vymyslite vyzdobu, menu...tak podla jeho predstav.. 😉 ..u nas to tak funguje a kazdy je spokojny...az budes prekvapena, co tie decka vedia vymysliet 😀 😉 ...tak nech sa vam oslava vydari 🙂
No to ma napadlo,že hamburgere narobím hranolky napečiem a krokety.Toto aj tak miluje najviac lebo to velmi často neje. 😀 😀 Lenže u nás obchody s takými vecami na výzdobu niesu.Najskôr tak v tescu.Skôr som myslela či niektorá ste už takúto oslavu nerobili.Ale asi ho zapojím do toho a niečo vynucháme v tescu.A ked si vyberie balony tak budú balony. 😀 😀 😀
A aké menu by som mala narobiť asi 3-5 ročným deťom?Dcéra bude mať tiež takú oslavu s deťmi a im už vôbec neviem čo dať jesť aby deti boli spokojné.okrem pudingu a ovocnej misi 😉
tym mensim by som na oslavu, kedze to nejedia casto spravila tiez hranolky a kuracie nuggetky, banany s piskotami a cokoladou ako jednohubky, ale ked bude puding tak puding.
pripadne male jednohubky s natierkami farebnymi.
10 rocne deti maju radi vselico, synacik ti najlepsie poradi co sa vyzdoby tyka si myslim.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1977&user... aha tu su zaujimave receptiky...mozno nieco s toho...nasi maju velmi radi jednohubky...ci uz z rozkov a nato vsetko podla chuti , alebostale musia byt piskota, banan, piskota a cokolada/ to nestacim ani robit...
alebo som na mimibazare v receptoch videla topanku spravenu z chleba, oblozenu zeleninou, sunkami. to by sa deckam pacilo. len to nemozem najst.
@zuzka1. aj u nas..bez rozdielu veku...a velaaaaa 😀
@vinka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3263
alebo mini pizze. mensie, take do ruky.
...my teraz miesto pudingu robime tu studenu tortu/ kysla smotana alebo jogurt s vanilkou + piskoty+ ovocie...ale robim to tak, ze to dam do misiek, dam na chvilku do mraznicky..a tak ma vlastne kazdy svoju davku a rozne ozdobenu...a chuti to i najmensiemu aj najstarsiemu...
No teraz ma napadlo,že tie mini pizze asi bude super nápad.lebo ona tiež miluje pizzu.Nechcela som zas samé sladkosti.A tý starší aj sladké budú mať ale na jedenie isto tie hranolky a krokety hamburgere narobím.Tak to si zgustnú isto na tom. 😀 😀 No a výzdobu nechám na neho asi.Tak vám všetkým dakujem za nápady. 🙂 Určite ste pomohli 😉
ahojjj ja mam oslavu a neviem ako si mam vizdobit detsku izbu??!!!!! pomozete mi pls a to pls znamena plisssss prosimmmm dikes cakam nA odpovede cakammm tak piste 😠 😠 😠 😲 🙄 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😢 😢 😢 😖
@vinka no moj by balony este prijal aj girlandy inak je vela obchodov s takymito vecickami vyzdob podla toho co sa paci jemu 😉