ako mam pridat hodnotko,ked kliknem na "ohodnot predavajuceho" tak mi tam nic nevyhodi kde by som mohla napisat 😲 .je to nejaky novy system 😒
Mam ten isty problem, tu uz asi nemaju co robit, len rozmysat, ako vsetko co najviac skomplikovat 😝
Mam to iste, a aj ked sme ukončili obchodiik a idem napisať hodnotko, tak mi tam vyhodi, že som ho už napisala, alebo mi kupujuci ešte neodpisal... 😒 nechapem...
ked si otvorite inzerat, kde ste spolu komunikovali, tak pod spravami mate moznost odpovedat alebo ohodnot /vpravo dole/ ..tam sa pridava hodnotko ..cize odpises predavajucej a hned mozes hodnotko pisat, nemusis sa prklikavat..je to jednoduchsie
Mamicky davajte si pozor na mamicku pod nickem mishelka88, so mnou bola dohodnuta na platbe a rezervacii tovaru do 10-8-15 ked sa vratim z dovolenky a medzicasom mi predala tovar!!! Ma i negativne hodnotenie ako kupujuci!!!
Ja som asi nemtete...ale fakt neviem ohodnotit ani moje kupujuce ani predavajuce od ktorych som kupovala...je mozne hodnotit kupujuceho/predavajuceho aj po zmazani inzeratu? Dakujem velmi pekne za kazdu jednu radu.
J.
Neviem tu tiez dat jednej hodnotenie,oklamala ma.Davajte si pozor na nick marcela99.Poslala som jej peniaze na ucet a tovar mi dodnes neposlala.
ja mam rovnaky problem. uz ma ide slahnut o zem. uz styrom nemozem napisat hodnotenie. ale som rada, ze som neni jedina co ma problem.