Ako pribrať aspoň 5kg?

dumbo10
1. aug 2019

Ahojte potrebujem pribrať 5kg aspoň a neviem už ako lebo jem koľko chcem kedy chcem čo chcem a stále váha neukazuje viacej

tyrkysova_kobyla
1. aug 2019

@dumbo10 treba jest hlavne bielkoviny. Plus cvicit, mne sa tak podarilo pribrat tych 5 kg.

Okrem toho, raz mi niekto povedal, ze ak vela jes a stale nepriberas, tak stale jes malo 🙂

nika3136
1. aug 2019

Mne pomohlo až tehotenstvo. Keď som pribrala, hneď som zhodila.
Na prvú poradňu som prišla tehotná so 43kg, pri odbere krvi som odpadla 😄 teraz mám 53kg a cítim sa super

evkamotka
1. aug 2019

Napis co si dnes/vcera zjedla. Aj co robis (praca, sporty....)

dumbo10
autor
1. aug 2019

@tyrkysova_kobyla ďakujem to skusim zvyknem cvičiť ale asi by som mala každý deň

zojazoja
1. aug 2019

Tri kilá za tri mesiace mi isli do plusu az ked som zacala cvicit 3x do tyzdna pod dohladom trenera v posilke + bielkoviny, bielkoviny, bielkoviny - biele jogurty, tvaroh, maso a proteiny napoje. inak 16 rokov ani gram som nevedela pribrat..

tyrkysova_kobyla
1. aug 2019

@dumbo10 nemusis kadzy den, svaly musia aj regenerovat 🙂 povedz mi, co cvicis a kolko cvicis?

kittykat22
1. aug 2019

@dumbo10 a mas v poriadku stitnu zlazu?

dumbo10
autor
1. aug 2019

@tyrkysova_kobyla posilujem na ruky a nohy s činkami ale nič extra a mala by som asi kazdy tyždeň parkrát do tyždňa teda

dumbo10
autor
1. aug 2019

@kittykat22 v minulosti som bola na to vysetrovana ale bola v poriadku lebo ja som stále bola chudšia

tyrkysova_kobyla
1. aug 2019

@dumbo10 dobre je akekolvek cvicenie s vlastnou vahou, ja som sa sama nevedela donutit, tak chodim na skupinove cvicenia, tam precvicime vsetko a som viac motivovana, ako makat sama 🙂

tyrkysova_kobyla
1. aug 2019

@dumbo10 aka je tvoja vyska/vaha a co a kolko toho zjes? 🙂

kittykat22
1. aug 2019

@dumbo10 a kolko merias a vazis?

dumbo10
autor
1. aug 2019

@kittykat22 156cm 40kg

kittykat22
1. aug 2019

@dumbo10 ja som mala dlho 170cm a 50kg 🙂 ved to je ok vaha. preco chces priberat? kolko mas rokov?

kristiii
1. aug 2019

@dumbo10 presne ako píšu baby, cvičiť a riadne sa stravovať. Skús si pozrieť stránku cviceni-doma.cz ( ak ešte funguje 😁). Ja som vďaka nej pribrala za 4 mesiace 4 kilá, ale bolo to už pár rokov dozadu. Vôbec netreba cvičiť veľa, 3x do týždňa po 20 minút stačí, ale poctivo

lilitela
1. aug 2019

@kittykat22 40 kg na 156 cm je ok vaha ?

@dumbo10 A ked priberies svaly, tak co ti to pomoze? Akurat ti bude este rychlejsie spalovat. Asi by si chcela skor pribrat tuk, nie?

tyrkysova_kobyla
1. aug 2019

@dumbo10 no nie je to uplne najhorsie, ja som na 170 cm mala dlho 53 kil, ale teraz mam cca 59 a citim sa lepsie 🙂 ja osobne by som sla do toho cvicenia a jedalnicka na tvojom mieste, ale nie na vlastnu past 🙂

dumbo10
autor
1. aug 2019

@lilitela hej skorej by som chcela aj nejaký tuk ale počula som už o tom že sa cvičí na to aby človek pribral

dumbo10
autor
1. aug 2019

@kristiii ďakujem skúsim pozrieť🙂

tyrkysova_kobyla
2. aug 2019

@lilitela ak chce niekto pribrat zdravo, tak priberie hlavne svaly a tam sa vaha krajsie rozlozi, ako by mala pribrat len tuk, ktory jej viac menej pojde do brucha a zadku

barcelona94901
2. aug 2019

orieškove maslá su energeticky super na tom ,zdravé tuky ,arasidove maslo je volne dostupne kdekolvek,oriešky ,gainery ,tuky su fajn netreba sa ich báť ,bielkoviny a posilovanie tela ,cvičiť s vlastnou váhou je bomba kdekolvek,doma

flavica
2. aug 2019

cvicenie s vyssimi vahami je dobre na priberanie, ale suhlasim aj s tym, ze viacej bielkovin do stravy zaradit a aj sacharidy, ale zase s mierou nejako to zbytocne neprehanat 🙂

lilitela
2. aug 2019

@tyrkysova_kobyla Tak v tomto konkretnom pripade rozhodne nesuhlasim. Pri vyske 156cm a 40 kg urcite treba pribrat aj tuk. A ani na vzhlade to nemoze uskodit, som o tom presvedcena. Ale kazdy mame iny vkus, ja nie som na anorekticke modely. Pri tejto vahe moze nejake to kilo tuku na zadku iba pomoct.
Inak nechapem odkial sa berie to presvedcenie, ze iba priberanie svalov je zdrave, to plati mozno pre normalne alebo obezne stavy, no telo potrebuje mat nejake minimalne mnozstvo tuku, a to pri 40 kg urcite nema.

tyrkysova_kobyla
5. aug 2019

@lilitela nikdy som netvrdila, ze ma pribrat LEN svaly 🙂 Samozrejme tuk je tiez dolezity, ten sa nalepi popritom, ako zacne jest

ketrinka2017
9. aug 2019

@dumbo10 no pekne to isté ako ja😅