Ahojte, poradi mi niekto ako mám pribrať? Jem všetko no nevidno to na mňa😕
štítna žľaza je v poriadku?
@janulka257 určite áno
máš nejaké zdravotné problémy, keď potrebuješ pribrať? aký je tvoj vek, výška a váha? môžeš to genetické, ja som od 15 rokov vážila 45kg a mohla dom jesť kedy a koľko som chcela a nepribrala som ani gram, po 30 sa to zlomilo a pribrala som a teraz mám 62kg
@veronikazoja zdravotné problémy nemám mám 16 rokov a vážim 37kg. 😕
@ivka353 a papáš čo? Lebo môj muž zje hocičo a nepriberie, tiež sa s tým trápi, ale tak teraz ako začal pravidelne, častejšie a normálne veci, najmä hlavné jedlá počas celého dňa tak sa trošku začalo na neho lepiť. Ale tiež by som skúsila nejaké cvičenia, poradiť sa s doktorkou alebo nejakým trénerom. Skúsiť sa poradiť o objemovke napríklad.
Pokiaľ ale máte v rodine chudych ľudí si ku tomu predurčená.
@ivka353 / pokial nemas nejaky zdravotny problem koli ktoremu sa ti nedari pribrat, B12 vitamin dlhodobo a jest len 2-3x denne proste vacsie porcie narazovo 2-3x denne.
sedi to na 90% pokial tam nie je iny zdravotny problem kto je casto a mensie porcie nepriberie kto menej x za den priberie. Ja si vo svojom okoli a znamych dovolim tvrdit ze to sedi
orechove masla. kup v dmke napr a davaj si vela denne. pirad sa so svojim lekarom a rodicmi
@ivka353 daj si predpísať B12