Ahojte, mám taký problém... Bolí ma už asi dva dni zub zhoršuje sa to som objednaná k zubárovi ale ten má objedná až po dovolenke (idem na dovolenku už za dva dni) veľmi ma bolí zub a nechcem aby ma bolel aj na dovolenke chcem si ju užiť 😭. Prosím 🙏 ak máte niake rady ako prežiť s bolavím zubom dovolenku napíšte mi to sem. Budem len rada ❤️. Veľmi som sa na dovolenku tešila a nechcem si ju tým skaziť... Vopred ďakujem za vaše rady. 🙏
urgentne pripady robi kazdy zubar ked prides hned rano aj bez objednania
@wawinkaa urcite chod na pohotovost sice zaplatis viac ako u zubara ale opravia ti zub na dobu pokial budes na dovolenke a zubar ti ho dorobi po dovolenke 🙂
ja som tak bola prv na pohotovosti lebo bol piatok vecer a o tyzden pondelok rano som uz stepovala u zubara nech mi ho dorobi ;)
tvoj zubár by ťa mal zobrať hneď ak je to urgentné
@wawinkaa no pred dovolenkou sama so zubom asi nic neporiesis. Take babske rady funguju len na par minut a ak nechces prezit celu dovolenku na liekoch od bolesti, urcite chod k zubarovi. Ak ta tvoj nechce vziat, tak chod na pohotovost
Urcite chod na zubnu pohotovost, alebo stepuj skoro rano u zubara. Lebo ak ti s tym budu musiet robit nieco na dovolenke v zahranici, budes to lutovat. Ver mi :D
nechápem, ako prečo si sa objednávala, keď bolestivé prípady sa berú u každého hneď z rána. ako ja byť tebou tak idem keď tak na zubnú pohotovosť, lebo budeš mať po dovolenke
nebola si na tej pohotovosti?
@wawinkaa A nestíhaš ísť na zubnú pohotovosť?