Ahojte,dnes som chcela prvakrat previest peniaze cez internet banking ale som z toho jelen.Co tak treba vyplnit? vsetky policka? A kolko je poplatok sa prevod cez banking. Hlavne ma prosim nezvalcujte,som v tom novacik 😅 dakujeeem 🙂
nepises aku mas banku. mozno by ti vedeli konkretnejsie poradit. To co treba vyplnit je suma, cislo uctu prijemcu, variabilny symbol (aby vedeli identifikovat platbu), poplatok za prevod cez IB by si nemala mat - malo by to byt v cene balika (ale vsetko zalezi od konkretnej banky).
v prvom rade napis, v akej banke mas ucet...ale pokial ide o prevod v ramci Slovenska, tak je to zadarmo....teda vsetky banky na Slovensku by to mali mat bez poplatku...
Neboj - nieje to nic co by si nezvladla. Ako ja hovorim je to robene pre "cvicene delfiny."
Kazda banka ma trosku ine zobrazenie internetbankingu ale staci vediet citat a urcite to zvladnes.
Popis SLSP - Das si PLATBY. Vyplnis cislo uctu (niektore ucty maju aj predcislie) - nezabudnut na kod banky.
Vyplnis SUMU, varibailny a specificky simbol (ak treba)
Po novom pridali nazov uctu kam psoielas peniaze (ak vies vyplnis)
Potvrdis platbu
-Ak je nieco zle vyplnene tak to budes mat zvyraznene cervenou farbou s hlaskou aby si to opravila
-Pokial vsetko suhlasi vyberies si akym sposobom verifikujes (potvrdis) platbu - SMS verifikacia alebo GRID karta
END
Dobrý den viete mi prosím vás pekne poradit úplne od začiatku ked sa prihlásim do internetbankingu ako mám urobit prevod?
Slovenská sporitelna
poplatok nie je žiadny) hlavne treba zadať správne číslo účtu a sumu) a ak máš tak aj variabilný symbol..Len peniažky ti odídu až zajtra kedže cez víkend sa prevody nerobia)