Minuly týždeň som spoznala fajn muža. Je to sestrin kamarát s ktorým sme boli na pive. Už vtedy som si povedala, že sa mi veľmi páči a že takého ako je on, nikdy nebudem mať. No o dva dni na to sme boli znova na pive, on trochu opitý a začal mi hovoriť ako sa mu veľmi pacim, zažili sme spolu krásny večer (bez intímnosti). Lenže je rozvedený a ma syna a má 33 rokov, ja mám 22 a som slobodná, bezdetna. Neviem na neho prestať myslieť ale nechcem sa do neho zamilovať. A bojím sa aj, že to čo mi hovoril boli len prázdne slová. Ako mám prestať na neho myslieť a nezamilovat sa do neho? Prosím pomoc
@lentilka640 tu neziadaj od nikoho radu ani povzbudenie. SKORO kazda žena ťa tu zdrbe, schladí a urobi z teba, že nie si normálna. Rob, ako myslíš, ako cítiš a buď šťastná ❤️ nazory žien z MK snáď nepotrebuješ
@lentilka640 aj môj teraz už muž si musel trocha vypiť, aby mi dokázal povedať, že sa mu páčim a ci nezačneme spolu chodiť a podotýkam, že inak nepije, aby si tu podaktore nemysleli, že som sa vydala za ozrana 😂😂 takže ja len toľko k tomu 😉
Kľudne na neho mysli, nie je na tom nic zle ...
Len si naozaj over či je rozvedený a slobodný... Lebo takých tu u veľa bolo 🤷🤭
Ste zlate... očividne tu niekto nepochopil čo som chcela povedať. Ja viem, že pre mna nie je správny a že ma možno ani naozaj nechce... len ja naozaj neviem prestať na neho myslieť. A s tým chcem radu, čo mám robiť aby som predišla tomuto pocitu.
@lentilka640 Tak zamestnaj svoju mysel niecim inym.
@lentilka640 stretni sa s nim a uvidis 🙂 vek nerieš vobec. Ja mám o 13 rokov staršieho muža a som veľmi spokojná. Ale to musíš sama zistiť 🙂
A preco by nanho mala prestat mysliet???Preco hned z kazdeho robite ozrana?Stretni sa snim znovu a uvidis;)aj ja robim na jednom mieste a dala som vypoved a posunula som sa dalej,o mesiac idem do lepsie platenej prace.Keby sim vsak mala kadekoho pocuvat....nikam sa nepohnem
@katkabg ved ona chce na neho prestat mysliet, len nevie ako.
Predstav si reálny život s ním. Z rozpočtu bude platiť alimenty. Pokiaľ majú striedavú starostlivosť, budeš sa starať o jeho dieťa. Bude sa stretávať so svojou ex, zvládneš to? Stojí ti to za to? Radšej slobodný s "čistým stolom", budovať si vzťah a nie ťahať so sebou niečiu minulosť. Všetko dobré prajem 🍀
@lentilka640 Na muža prestaneš myslieť vtedy, keď zistíš a spoznáš jeho zlé vlastnosti. Odporúčam ho trošku viac spoznať, zistiť dôvod rozvodu (vždy je chyba na oboch stranách), zistiť ako sa správa k dieťaťu a podobne. To čo teraz k nemu cítiš je len chémia a očarenie a to sa často stáva, niekedy však nepomôže ani znechutenie si toho človeka a vtedy je asi dôležité sa tomu človeku vyhýbať a po čase tie myšlienky na neho prejdú. A chválim ťa zato, že chápeš a vieš, že zapletenie sa s chlapom, ktorý už má dieťa ti môže narobiť len problémy.
Ale že vraj opitý a male deti hovoria pravdu.Možno sa mu naozaj páčiš len za triezva sa ti to hanbil povedať tak si dal na náladu a povedal ti to.Tak asi to je pravda, A chcem naňho prestať myslieť to sa dá no nedá.Niečo ťa núti o ňom premyšľať.Teraz je to chémia ale spoznáš ho do realného života ked by si s nim išla bývať žiť tam by sa to všetko ukazalo.To že má dieťa je vec druhá ak citiš že nedokažeš mať vzťah z rozvedenim a zo zaväzkom tak radšej to nechaj tak. Hovori sa nikdy sa nevzdavaj niekoho o kom musiš každy deň aspoň 1 minútu premyšľať.Asi to tak ma byť ved sa stretavajte nemusite hned chodiť spolu a tam ho poznáš či pije veľa alebo málo.Podľa toho sa zariadiš. A samozrejme ked má dieťa to nie vždy musi dobré dopadnuť ak to citiš že nechceš ísť s nim do vzťahu tak daj na svoju intuiciu svoj pocit.
Vravíš, že je to sestrin kamarát, ved nech ti dá o ňom nejaké info.
@lentilka640 je to len ošiaľ to prejde . Sladkými rečami ťa zmotaval vieš asi prečo....., Zisti si o ňom niečo napr prečo sa rozviedol? Neverník?
@lentilka640 staci cas. Par dni,tyzdnov ho nevidiet a zide z mysle. Nemusi byt zrovna ozran,ale musite sa stretavat pri pive? To,co prezivas je osial.
@lentilka640 Mozes skusit tomu dat sancu a mozno ta to tym padom prejde velmi rychlo. Alebo neries, ten pocit tu chvilu bude, ale casom prejde. Su to hormony hlavne, chemicke reakcie v tele, tie nie vzdy vieme uplne ovplyvnit. Akurat vieme im nepodliehat a casom sa to skludni.
Ale si slobodna, ja by som tomu dala sancu, pravdepodobne rychlo zistis, ze nie je pre teba (ked to tak uz teraz citis), sklames sa a rychlejsie sa z toho dostanes. Jedno dve rande ta nezabije a moze ti to otvorit oci. A na druhej strane, ak by bol fajn chlap, tak preco si nechat ujst sancu?
Nie jedna zena sa sklame, ked svojho vysneneho princa stretne viackrat a lepsie ho spozna. Velakrat ju hned cele ocarenie opusti tak rychlo, ako prislo.
och mat tak znovu 22 :D
Takze, ak nechces mysliet na tohoto chlapa..musis sa zamerat na ineho chlapa....alebo si aspon nezavazne uzit? ...asi nechces zakladat rodinu s rozvedenym a s dietatom z predosleho vztahu
V nasich fantaziach je muz ideal :D
@cinda555 Nauc sa citat s porozumenim, zistis, ze zivot nie je az taky pes.
@lentilka640 to ta ocari ozraty chlap?