Vie mi niekto poradit,ako by som mohla prejst k povodnej farbe vlasov?Mam dlhe huste vlasy,teraz su zafarbene na cierno,ale povodne mam taku orieskovu farbu.
Chcela by som sa vratit k povodnej farbe,ale nechcem chodit s odrastajucimi vlasmi 🙄 ,ani si ich dat ostrihat.
ja som podobny pripad, mam svoje stredne - tmaov hnede, ale velmi jemne. mam ich zafarbene na hnedo-cierno.
radila som sa s kadernikom, vzhladom na moje jemne vlasy povedal, ze odfarbenie neodporuca. kebze ich nemam take tmave/skoro cierne, odfarbil by, ale ze z ciernej je to risk, ze sa mi vlasy velmi znicia.
odporucl, aby som si pri korienkoch zacala farbit o 1-2 odtiene svetlejsie - to tak nebude vidno.
ked uz budem mat vsetky vlasy o 1-2 odtiene svetlejsie, tak potom ze odfarbit.
ale vlastne ja ich chcem mat svetlejsie iba o tie 2 odtiene, tak to riesim takto.
naozaj ten rozdiel nie je moc vidiet, je to v pohode....
takze rozhodni sa podla kvality vlasov - ak mas hrubsie vlasy, mohli by zvladnut aj odfarbenie
no ja to viem tiez tak ze z cierna sa najhorsie dava prec. som si farbievala na hnedu a ked nemali tu znacku co si kupujem kupila som si hnedu inej znacky a askoro ma slak trafil vlasy ako havran. tak som skusala farbit gastanovou ale po 2 mesiacoch to vyzeralo ble tak som si dala len ten 8 tyzdnovy sampon tmavo hnedy nech to tak nebije. odfarbit sa bojim doma nasla som par videi na youtube ako baby mali z ciernej oranzovu. 😒
@janoslavka a za akej farby si sla?
@pickwick ja tiez riesila, ako prejst k svojej farbe, tiez mam orieskovohnede a farbila som na svetlo. spekulovala som tolko, az som nakoniec isla ku kadernicke a ta mi potom namiesala take odtiene a stiahla mi tu farbu. dopadlo to super, trafila sa presne. teraz mi to odrasta a vobec to nie je vidiet. takze ak nechces riskovat, ze si das odfarbovac a skoncis so zelenymi vlasmi, asi by som doporucila radsej kadernicku (a to som si roky rokuce farbila vlasy sama, lebo sa mi zdalo zbytocne vyhadzovat za to peniaze).
@cicamica1980 ja mam dost kvalitne vlasy 🙂
@janoslavka A akú farbu si použila a značka lebo ja som mala špinavý blond a prefarbila som si na čistý blond a použila som GARNIER
Ahojte , prosim vas odstranovac farby je aj na zosvetlene vlasy aj na melírovane vlasy sa moze pouzit?
@soni23 v blond odtieňoch sa väčšinou používa nejaké cinidlo, ktoré pigmenty z vlasov vyťahuje, a preto je vlas svetlejší. Pri tmavších odtieňoch sa naopak pigmenty do vlasov pridávajú a tak ich je možné potom odstrániť. Na zosvetlovane vlasy teda odstraňovač fungovať nebude. Ale v tomto prípade je riešenie ešte jednoduchšie - zafarbiť vlasy/melir farbou čo najpodobnejšou tvojej 🙂
mne velmi pomohol B3 color remover a vobec neznicil vlasy je ho mozne dostat v dm drogerii zgumuje farebne pigmenty a navrati povodnu farbu ale trva to asi hodinu ja mam riedke jemne vlasy a neznicil mi vobec a toho som sa najviac bala a to som si roky farbila vlasy @pickwick