Ako "predĺžiť" koženú bundu?

lentilka1506
3. okt 2013

Ahojte, prosím o radu, ak by vedel niekto poradiť. Dostala som do daru krasnu koženú bundu, velmi pekne mi sedí, len rukáv je prikrátky /mam dlhe ruky/ a neviem, ako si s tym poradiť, ci to pôjde nejako nadsit, patent, alebo nieco podobne...Kamaratka mi poradila, nosit ju vyhrnutú na rukávoch, ale neviem, neviem...lebo to sa mi zda nepraktické...Dakujem za všetky rady!

zita19
3. okt 2013

Ja by som tam zakonponovala nejakej podobnej farby patent akoze mi trci zo svetra a hotovo. Alebo kontrastny a aj sal v rovnakej farbe.

klincek
3. okt 2013

@lentilka1506 jasne, sikovny kozusnik spravi raz-dva, nadsije ti to. a bude to aj pekne vyzerat🙂. manzel si minuly tyzden dal opravit rukavy na kozenej bunde, tiez mu presivali ten spodny lem, a ak o tom nevies, tak si to ani nevsimnes 😉

lentilka1506
autor
3. okt 2013

@klincek wow, super, ze to ide, musím sa na to popýtať, snad to nebude stat cely majetok 😨

lentilka1506
autor
3. okt 2013

@zita19 dakujem za dobry napad 🙂 dokombinovat so salom ma nenapadlo 😉

klincek
4. okt 2013

@lentilka1506 u nas oprava rukavov + zalepenie jedneho kazu a este nejaka drobnost stali 30 eur aj s materialom, takze to bude urcite pod tuto sumu. snad sa ti podari niekoho zohnat, lebo bundicka je ozaj pekna🙂

lentilka1506
autor
4. okt 2013

@klincek dakujem 🙂 presne taku sumu som aj tipovala 🙂, určite to nejako vyriešim, lebo sa mi veľmi páči 🙂 dakujem za radu 🙂 moooc 😉

klincek
4. okt 2013

@lentilka1506 za malicko 🙂