Ahojte, prosím o radu, ak by vedel niekto poradiť. Dostala som do daru krasnu koženú bundu, velmi pekne mi sedí, len rukáv je prikrátky /mam dlhe ruky/ a neviem, ako si s tym poradiť, ci to pôjde nejako nadsit, patent, alebo nieco podobne...Kamaratka mi poradila, nosit ju vyhrnutú na rukávoch, ale neviem, neviem...lebo to sa mi zda nepraktické...Dakujem za všetky rady!
@lentilka1506 jasne, sikovny kozusnik spravi raz-dva, nadsije ti to. a bude to aj pekne vyzerat🙂. manzel si minuly tyzden dal opravit rukavy na kozenej bunde, tiez mu presivali ten spodny lem, a ak o tom nevies, tak si to ani nevsimnes 😉
@klincek wow, super, ze to ide, musím sa na to popýtať, snad to nebude stat cely majetok 😨
@zita19 dakujem za dobry napad 🙂 dokombinovat so salom ma nenapadlo 😉
@lentilka1506 u nas oprava rukavov + zalepenie jedneho kazu a este nejaka drobnost stali 30 eur aj s materialom, takze to bude urcite pod tuto sumu. snad sa ti podari niekoho zohnat, lebo bundicka je ozaj pekna🙂
@klincek dakujem 🙂 presne taku sumu som aj tipovala 🙂, určite to nejako vyriešim, lebo sa mi veľmi páči 🙂 dakujem za radu 🙂 moooc 😉
@lentilka1506 za malicko 🙂
Ja by som tam zakonponovala nejakej podobnej farby patent akoze mi trci zo svetra a hotovo. Alebo kontrastny a aj sal v rovnakej farbe.