Co sa robi na takej duchovnej obnove pre zeny ? Je to piatok sobota nedela. Nikdy som este na ziadnej nebola tak neviem co od toho ocakavat ? Ako to prebieha
@mariaveronikag tak tam sa pise len ze je to duchovna obnova pre dievcata a zeny ale nic blizsie len ze si doniest svate pismo prezuvky a pero
@julka828 a kto to organizuje? Z farnosti ? Alebo nejaky kláštor ? Nepojde s Tebou nikto, koho poznas? Vieš, aby si nebola udivena, necitila sa sama. Hlavne keď ides po prvykrat.
@julka828 podla toho ci tam aj spíte. Sediš a počúvaš. Pripadne si pises otazky. Zaklad by mal byt silencium.
@mariaveronikag samota na DC je vítaná. Aj tak tam po novom budu mat pracu v skupinach, zvykne to byt, pripadne sa odpoveda na otazky, kto chce povie..a zeny su ukecané, ale na duchovnych by malo byt stíšenie. Na DC sa ma clovek zamerat na seba a na to preco tam prisiel. Na zenskych DC som zazila aj tancovanie..
@mariaveronikag klastor
@mariaveronikag uz som nasla temu srdce zeny bude tema
No vidis, 🙂 chod do toho, povzbudzujem ta veľmi. Ziskas novú skusenost a verím, že aj povzbudenie vo viere, niečo nové, hlbsie. 🙏❤
@julka828 Duchovná obnova je na určitú tému. Sú na nej prednášky, diskusie, zdieľanie, samozrejme sv. omša a možnosť vyspovedať sa, duchovné rozhovory. Je to tiež čas na modlitbu, meditácie, stíšenie sa. Záleží veľa od toho, kto to organizuje a aká je téma.
Myslím, že viac by si sa mohla dozvedieť v skupinke Veriace mamičky. Aj osobné skúsenosti a tak. 🙂