Ako povedať svokre, že sa od nej sťahujeme?

ada1570
10. mar 2020

Zdravím. Mame 4mesacneho syna. Moja mama môjho priateľa nemusí stále ho ociernuje hľadá na ňom same chyby chceme sa odsťahovat nie daleko v tej istej dedine len o 0,5km ďalej. Ako jej to mame povedať aby to prijala keďže bývam s nou len ja z jej deti

martinals
10. mar 2020

Povedať jej prečo sa sťahujete na rovinu. Len aby ste ju nemali pri sebe denne, keďže sa sťahujete do susedstva a ona bude doma sama.Bude si pripadať osamelo.

vikusjk
10. mar 2020

@ada1570 ja by som jej to vysvetlila inak, asi ozaj dovod stahovania nie je len to, ze ociernuje tvojho priatela, ci? Povedala by som jej to tak, aby sa jej to nedotklo. Ale zaroven potom aj nastavit si pravidla tak, aby u vas nebola denne, lebo tym sa problem asi nevyriesi.

mogaa
10. mar 2020

@ada1570 normálne jej povedať že chcete súkromie, robiť si veci po svojom...a že keďže vieš že tvojho priateľa nemusí, nechceš aby jej reči na priateľa zasahovali negatívne do vášho vzťahu a nechceš si ani vyberať medzi mamou a priateľom....

lubkavargova1
10. mar 2020

omyl--ty sa chces odstahovat a nemas na to odvahu jej to oznamit. Takze si zbabelec a tvoj priatel je tiez riadny sralo, lebo teba nabucha, spravl dieta a nedokaze ako chlap sa postavit k tejto veci a hoc prist po teba s igelitou a pobalit do tejto tvoje veci a zijete ako par. Takze, asi maminka predsa len bud emat pravdu niekde, ze? Aj ked sa nepaci

krystofkal
10. mar 2020

@ada1570 otvorene sa treba o tom porozprávať. Povedať svoje pocity. Neprizeraj na ňu, prečo aj?

oli18
10. mar 2020

@ada1570 asi má tvoj priateľ chyby, ktoré ty cez ružové okuliare nevidíš. My, mamy, to vieme dosť rýchlo reálne posúdiť 😉 Zamyslí sa nad tým, čo mama hovorí, možno prídeš na to, že má pravdu. Veď ona ti chce len dobre.

katina02
11. mar 2020

Normálne, proste chcete bývať sami. Je to predsa normálne a musí toprijať. Každé dieťa raz z domu odíde. @oli18 tak ale to nemusí byť pravda. Ako povedzme si na rovinu, každý si pre svoje dieťa predstavuje len to najlepšie a možno to je aj tento prípad a chlap v tom môže byť nevinne. Jednoducho si nesadli a hotovo. Ona sama musí vedieť, či má mama v dačom pravdu alebo nie

fokuska
11. mar 2020

@ada1570 Ako ho mamka ociernuje a ake chyby hlada? Hovori nieco, co nie je pravda?

Pytam sa, lebo casto tu uz take temy boli a nakoniec z toho vyslo, ze mladi byvaju u mamky, lebo otecko nepracuje, bud je lenivy najst si pracu, lebo za minimalku robit nepojde, alebo v ziadnej praci nevydrzi. A / alebo ma este aj dlh, na krku exekucie, takze sa ani nechce normalne zamestnat, lebo by mu exekutor hned robil zrazky zo mzdy. Pripadne minal peniaze na alkhool, automaty, cigarety, drogy namiesto "partnerky" a dietata.

Cize v tych pripadoch vycitky a "ociernovanie" od matky mali racionalny dovod, tak ja len ci naodou aj v tvojom pripade nie je niekde tu pes zakopany.

3petka
11. mar 2020

@ada1570 Si dospelý človek nie. Je úplne normálne že sa chcete osamostatniť. Ak bude mať nejaké námietky tak jej narovinu povedz že sa ti nepáči jej prístup. A bodka

ada1570
autor
11. mar 2020

@fokuska môj priateľ je normálny človek zarába viac ako 1000€ mesačne nemá žiadne dlhy nič

fokuska
11. mar 2020

@ada1570 Tak potom vies posudit, ci su vycitky a ociernovane od mamky opravnene, alebo nie.
Normalne by som vysvetlila, ze tvorite rodinu, takze chcete zit vo vlastnom, mat vlastnu domacnost a ze to snad pomoze aj tomu aby sa urovnali vztahy.