Dobrý deň neviem či to tu ešte niekto používa alebo nie ale skúsim . Mám 13 rokov a chcela by som používať tampóny ako na to ? Bojím sa že sa tam zasekne a nevyberiem ho von ? Potrebovala by som niečo o tom vedieť takto a nie na internete lebo všade je napísané inak ďakujem za odpovede ❤️
A kde by sa to zaseklo? Nema sa kde, prestuduj anatomiu najprv. Aj keby neviem co tak staci par krat poriadne v drepe zatlacit a tampon vyjde von. Okrem toho kazdy tampon ma snurku a ta je tam total pevno. Skus dat vodu do pohara, svihnut tam tampon a potom tahaj tou snurkou. Bude tam drzat. Jedine co by som na zaciatok odporucala je tampon s aplikatorom, napr od tampax. Je to pohodlne skrz aplikaciu a nemusis mar obavu co akoze robit.
Bola žena ktorá zabudla že ho má v sebe a to niekoľkokrát napchala ich tam viac a zistila to až sa jej všetko zapálilo a musela na gyndu 🤷 určite prečítaj návod .. nemalo by sa ti to stať šnúrka visí uvidíš ju 🙂
Kúp si tampóny s aplikatorom napríklad takéto. Ja som osobne iné s aplikatorom ani nezohnala. Od tejto značky je ešte iný druh s aplikatorom ale sú o ničom ale to by si videla taká obrovská krabička.tieto čo som ti odfotila je malá krabička tampón pekne s celým aplikatorom uložená v obale.mas ich v 3 veľkostiach podľa intenzity krvacania. Potom keď budeš spokojná a nebudeš sa báť používať tampóny môžeš si kupovať inú značku po prípade probioticje tampóny z lekárne tiež dobrá vec. A v tampón ich máš prívalový leták pre lepšie info. 🙂
@em1a precitaj si navod, ktory bude v baleni tamponov ktore si kupis. Je to tam nakreslene, vysvetlene, a su tam aj informacie co robit v pripade problemov.