Ahoj, nosievam šaty s holým chrbtom, ale kupovala som si takú umelú vec čo mi ramienka vždy prekrížílo a teda neboli vidno. Alebo keď mám úplne holý chrbát, len podprsenku s priesvitnimi ramienkami. No cez leto som si kúpila šaty čo sa do nich nemôže dat vôbec podprsenka a pred pár dnami som si dokúpila nalepovaciu samodrzačku. Sú tam take šnúrky ktoré keď sa zatiahnu spravi to push efekt. O to ide, ale len sa chcem spýtať nemá niektorá skúsenosti že ono mi to už došlo ale problém je že ma byt na viac použití ale mne to tak nepripadá. Z druhej strany podprsenky je taká páska, to sa odlepí a nalepí na prsia, zatiahne šnúrkou. Len ja som kúsok odlepila, a mne príde že raz sa to použije, potom večer by som si ju dala dole a už na další raz by to nelepilo. Chcem si ju vyskúšať pred tým ako si ju niekedy vezmem k šatám alebo tričku, ale obavám sa ze už to nebude lepiť. Ma niektorá skúsenosti? Má byt na cca 40 použití, stala viacej peňazí a chcela by som aby mi vydržala dlhšie ako jeden krát k šatám. Pridám dole do komentu foto ak nájdem na internete.
@monika1308 a ochrannú fóliu kde kupim? Či mozem nalepiť aj nejakú fóliu z niečoho iného čo mám doma?
Ono ta ochranná fólia je na nej keď ju kúpiš už 🙂 keď ju dáš dole odlož si ju aby si ju potom mihla naspäť nalepiť keď ju použiješ a umyjes 🙂 ale da sa použiť aj bežná fólia potravinárska alebo sacok v prípade potreby 🙂
Ahoj autorka môžeš sem prosím hodiť foto z netu? Ktorú konkrétne máš?
Ten materiál , ktorý sa lepí na prsia je umývateľné mydlom a vodou. Umyje sa po každom použití a nechá voľne vyschnúť . Potom sa tam nalepí ochranná fólia a je pripravená opäť k použitiu