Ako použiť farby na tvár?

lenka_samorin
1. sep 2018

Ahojte, deti túžili po tom, aby sme aj doma mali farby na tvár a mohli sa podľa chuti maľovať. Tak sme kúpili, najskôr takú paletku, ale farby tam sú mastné a vôbec s nimi nejde pracovať tak, ako to robia dievčatá na tých všetkých akciách. A kúpili sme o tom aj také v téglikoch, ale aj tie sú mastné. Kde robím chybu, ide to aj s tými farbami? Vďaka za rady, som už zúfalá a deti zúrivé 🙂

cara12
1. sep 2018

@lenka_samorin ahoj zrejme si oboje kúpila supracolor tie mastné majú byť a ak chceš tie ktoré sa riedia vodou ako vodovky tak treba aquacolor, musíš len popozerat kde čo píšu

lenka_samorin
autor
1. sep 2018

@cara12 ďakujem. A s tými mastným sa ako maľuje, vieš poradiť?

lenka_samorin
autor
1. sep 2018

@cara12 ani jedny nemajú označenie aké to sú. Jedno je značka Jovi a druhé už nemám obal.

stankadu
1. sep 2018

ahoj, my máme také ceruzky, ako voskovky, ale aj tie sú mastné. Máme aj jednu čiernu farbu v tégliku a moje baby to robia tak, že si štetec namočia do vody a potom do teglika zmiešajú s farbou (ako ked chceš malovať vodovkami). Skúste, možno to bude lepšie.

lenka_samorin
autor
1. sep 2018

@stankadu ďakujem, ale takto to nefunguje, tá mastnota vo farbe vodu odpudzuje. Ale skúsila som teraz použiť prsty a rozotrite to hubkou, len to nie je na maľovanie detailov.

stankadu
1. sep 2018

@lenka_samorin vody len troska, aby bolo vlhke. Ale tie farby su rôzne. A tie čo maluju maju tie farby akoby matné, suché. Tiež sme také hladali,ale ked človek nevie čo má hladať, je to ťažké.

cara12
2. sep 2018

@lenka_samorin Tak mäkkým štetcom alebo hubkami na telo, podľa toho čo chcete maľovať, ja používam značku kryolan tie aquacolor tam nájdete, len to nie je veľmi lacná záležitosť, lacnejšie som našla napríklad v obchodoch kde majú veci na oslavy a párty