Ako použijem kupón od Telekomu?

monicm
15. dec 2014

Pre niekoho smiešne,ale ja sa v tom fakt neviem vyznať a dovolať sa teraz pred vianocami je na dlhé trate.Otec si berie nový paušál a dostal sms kupon na kúpu nového telefonu.Ako má postupovať,aby ho využil?Ceny,čo sú na ich stránke za telefony platia na konkr. paušály,ak beriete paušál aj s telefonom,ale čo v tomto prípade?Už ste ho niekto využil?Ako ste postupovali?

bets
15. dec 2014

Klikla som na link z sms, hodilo ma to na telefony a ine zariadenia a mala som tri možnosti ako uplatnit kupon. Bud len telefon so zlavou, alebo paušál spolu s telefonom a tu sa dá zlava uplatnit na jednorázový poplatok za telefon, pričom sa platí nejaka mesacna splátka k paušálu sa program alebo zlava na mesacnu splátku, pričom sa platí vyšší jednorázový poplatok za mobil. Ja som brala len telefon, uplatnila zlavu z kuponu a zvysok som doplatila, nechcela som další pausal.
Po dvoch rokoch som predlzovala paušál a bola som prekvapena, že ked chcem paušál aj telefon, tak cena sa skládá z paušálu, jednorázového poplatků za telefon a mesacnej splátky za telefon, doteraz som to mala tak, že paušál sa nenavysoval o drahsi telefon, teraz ked som chcela drahsi, tak okrem dotovanej ceny sa mi mesacne navysuje aj paušál.