Ahojte, tým že sa blížia Vianoce, by som chcela obdarovať niekoho, koho by to reálne potešilo a potreboval to. Nejaká sociálne slabšia rodina, malé deti. Nič úplne anonymné, aby som vedela že sa to dostalo skutočne tým ľuďom. Nepoznám nikoho kto by bol na to nejako horšie, skôr mám pocit že tí, čo sa tvária že nič nemajú, špekulujú najviac.
Nápis z akého si mesta. A určite sa ti ozvi baby a napisu že či poznajú nejakú rodinu, alebo zariadenie
My s kolegovcami už celé roky kupujeme na Vianoce do jedného zariadenia ovocie orechy caje oblatky med.
Je vela charitativnych stranok. Ludialudom, medzinami, želajsi... Jedna pani @majka2 prosi o sladkosti pre tazko skusanu rodinu.. si uzasna.
Osamelý ľudia v DSS, vianočný zázrak.sk
Ďakujem všetkým za pomoc aj rady ale oni niesu rodina čo dlho nemá nič alebo čo sú ľudia horšie na tom ich mamina to dá pevné vtom verím je to určite len krátkodobé obdobie kedy len troška pomáham ich tatinovi. Ja si tam ani len nepripúšťam že to bude zle proste to dajú. Len keď vypadne príjem plus ďalší príjem musí byť on doma teraz účty hypotéka liečba deti Ide fakt len o to že ak by mal niekto niečo vyhodiť alebo nejest sladkosti niekto neje tak radšej nech posunie a je jedno či táto rodina alebo daka iná. Proste len tak trolinka pomôcť. Oni to dajú. Všetkým ďakujem
https://www.modrykonik.sk/blog/felinda/
Skus tu.