S priatelom mame zaujem o tajnu svadbu. Neviete prosim ako je to, naozaj mozme prist na urad a poprosit cudzich ludi na urade, aby nam boli svedkovia? Nechceme, aby o tom vedela rodina, znami ani priatelia. Nemame zaujem ist ani potom na spolocny obed. (Nie, ze by sme boli zgrlosi, ale nemame potrebu travit takto cas a tahat do pre nas intimnej zalezitosti ine osoby). Samozrejme na urad by sme doniesli vysluzku alebo darceky. 🙂 Na samotnom obrade nam taktiez nezalezi, jedine co chcem, aby sme vyzerali nadherne, luxusny makeup, vlasy, krasne jednoduche minimalisticke saty a prekrasne fotky aj s nasim syncekom. Na vizazi si dame zalezat, ide mi len o fotky, ak by sa dalo kludne by sme poslali nejake potvrdenie online a nesli ani na urad a urobili si len celodenne fotenie. 😀
Len aby potom ti nahodni svedkovia nepokazili tie super krasne fotky🙊
@marca12 nova doba, treba sa pochvalit na socialnych sietach.
Chodte do toho. O nic nepridete. Fotenie si uzite.
ked nechces aby to vedela rodina a znami ani priatelia, tak naco su ti potom tie fotky? komu ich budes ukazovat, ked o tom nikto nebude viedet...
na co svadba? Pekne obliect a namalovat sa da aj bez toho...show synovi mozete urobit aj v zoo
Jeden taky par poznam. Mama zenicha potom plakala 3 mesiace kade chodila ze ju vlastny syn nezavolal na svadbu.
Nie kazdy je na velke ovacie, ale aspon rodicom a surodencom by ste ten zazitok nemuseli upriet.
U nas sa hovori ze svadba je pre rodinu, pre manzelov manzelstvo🙂.
@lucka.mt aby mala na pamiatku. Ja som sa najviac z celej svadby tesila na fotky nas dvoch. Nepotrebuje mat na fotke 100 babiek.
@stanulienkat schovane v sufliku... lebo ani vystavit si ich nebude moct, lebo navsteva (rodina) by to videla...
Keby to urobil môj syn asi by mi bolo veľmi smutno. Na druhej strane, pevne verím že ja si syna vychovam tak, aby to robiť nemusel.
Zrejme na to máte dôvod a je to vaša vec...
Svagrina takisto nechcela veľkú svadbu len jednoduchý obrad s obedom, mali malé dieťa...boli tam len rodičia a súrodenci (zároveň svedkovia) a nejaký najlepší kamoš každého z nich. Dokopy asi 15 ľudí. Krásne milé a boli aj šaty aj fotky...
Na druhej strane my sme si chceli spraviť žúrku s kamošmi tak sme mali 60ludi na polotradicnej svadbe. 90% ľudí neboli príbuzní, ale ľudia, ktorých máme radi.
Sprav tak ako cítiš a aby ti to nebolo raz ľúto. Alebo si skus predstaviť ako by si sa cítila keby tvoje dieťa spraví tajnú svadbu...A budeš vedieť.
@lucka.mt preck by im neukazali? Oni chcu mat tajny len obrad. Co si myslis,ze nikdy nikomu nepovedia,ze sa zobrali,? Nech si uziju svadbu aku chcu. Ja zas nemusim tie traposiny so sirokym pribuzenstvom,odobierkou a pod.
Áno som za, schvaľujem. Choďte a urobte si svoj cieľ 👍💋
Nemam problem s tajnym obradom, ale robit ho len kvoli peknym fotkam mi pride trosku odveci 🙊
ja by som sa toho nechcela dozit od svojich deti...
Svedkovia vám môžu byť aj úradníčky z úradu kde bude svadba. Viem, že to by nemal byť problém... ale ak ti ide len o fotky, nie o obrad ako taký ja by som volila štýl rande fotenia bez zbytočností na úrade keď to aj tak nikomu nechcete povedať
@nikiki29 pointa je sobas,nie fotky. Tie su bonus🙂
Nikoho a nič okrem seba a dokladov na úrad nosiť netreba. Aj obrad si môžete dohodnúť krátky ako chcete. Svedkov vám urobia ľudia z úradu... Čiže áno všetko sa to dá a nebude to problém. Dobre si to rozmyslite ci to takto prejde u vás v rodine. Inak luxusná vizas pobavila..
My sme tak meli taky svatbu. Nez tam pujdete musite mit domluveny datum a svedky musite mit. My meli dohodnutych dvoch kamosu, jinak nikdo jiny nevedel
Dufam, ze ste si ulavili tie, ktore ste mali tu potrebu. 🙂 Moj zivotny pribeh tu nejdem rozoberat, mam vyssi vek a z mojej rodiny uz len 2 ludi, ktorych zdravotny stav uz nedovoluje sa mojej svadby zucastnit. Ja aj partner sme introverti. Priatelovi rodicia si syna poznaju a sami nam povedali uz pred rokmi, ze sa nebudu hnevat, ak ich nezavolame, len aby sme boli konecne "na poriadku". Chceme byt rodina kvoli detom. Show prave robia ti, ktori maju klasicke svadby. Nejdem robit show synovi, ale prave taki obmedzenci ako Vy tu, ktore sa najdete by sa mu v skole smiali, ze je nemanzelske dieta. Na socialne siete fotky davat nemam potrebu, tam mam prevazne zbierku uz mrtvych kontaktov a nepotrebujem tam nic zo sukromia davat, dokonca som si uz aj zrusila FB. Mam len instagram, ale tam nemam nikoho znameho. Fotky si dam pridavam pre seba. Fotky zo svadby budem mat do rodinneho albumu. Fotenie z uradu nechcem, tam len pojdeme podpisat papier, ale pekne obleceni budeme. Fotenie si predstavujem v iny den ako obrad. Pre rodinu obed asi bude, ale tiez niekedy neskor. Nestojim o stres v jeden den a mat skarede fotky. Kazdy mame ine priority. Fotky budu aj neskor pre nase deti na pamiatku uz ked umrieme. Ake svadby si robite Vy ostatne nemam potrebu komentovat, pretoze som uplne vyrovnana a spokojna s tym co mam ja.
Ludia maju stale potrebu riesit rozhodnutia inych..je to kazdeho osobna vec ako sa rozhodne. Ja som to pochopila, ze fotky chcete na pamiatku, ale kazdy pochopi ako chce. Prajem vam vela stastia a nech vam to vyjde ako planujete🍀 vsetko dobre vam prajem🍀🍀
@jankaochaba ked nechce komentare inych, treba otazku riesit priamo na urade a nie vypisovat tu
trocha mi príde ako keby si nebola vyrovnaná so svojím životom ale budiš. Svadba je o tom, že sa má stretnuť celá rodina a osláviť to. či už je to málo alebo veľa ľudí. Tebe ide jedine o to, aby si vyzerala nádherne a krásne (luxusný makeup). Odveci, trápne 🙈
@marca12 @leuchtturm @dskjhfdlkdjhl dievcata ake ste dnes protivne. Pokial ma zaujem o svadbu len o troch zucastnenych, preco nie. Krasne fotky ako spomienka. Neviem kde ste vzali pocit, ze mozete mat ustipacne poznamky pokial vam rozhodnutie ineho cloveka nie je podla gusta 😎 uz ste asi tiez dlho doma hm?
Podľa mňa skvelý nápad,ak to tak cítite.A fotky určite áno.My napr.mame zo svadby len foto,žiadne video a deti ich milujú.Aki sme boli pekní, mladí,...😀často sa na nich pozerajú. Za mňa 👍.Veď je to hlavne o vás dvoch.
to je krasny napad 🙂👍 Skus na FB najst skupiny fotografie, svadobne fotografie a ine klucove slova - urcite najdes. Dnes je velmi vela ludi ktori skvelo fotia - podla atmosfery fotiek si urcite vyberies nikoho kto vam sadne.
@jankaochaba Dakujem si velmi mila. Aspon niekto tu ovplyva inteligenciou a empatiou. 🙂 Ale samozrejme, ze viacere, aby som neurazila. No vacsina... vidime aka je. 🙂
@viestta nepytala sa na nazor co si o tom myslime, pytala sa na fotky a svedkov. Neviem co na tom nerozumies. Ty tiez ked sa niekoho pytas co si mysli o tvojom novom ucese, tak cakas, ze ti povie ze si pribrala, si skareda a mas akne? To je ta ista paralela. Vyjadrujes sa drzo a dolezito online. To sa tak vyjadrujes aj v beznom zivote?
Fuuu lebo svadba je naozaj iba o krasnych fotkach 😀 sorry,nedalo mi. Ale ano svedok moze byt hocikto z ulice koho odchytite