Ako postupovať pri preplácaní v Unione do 100€?

noemikatka
15. aug 2019

ahojte poradí mi niekto ako postupovať pritom preplácaní čo všetko nato treba dakujem

popoluska35
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
popoluska35
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
popoluska35
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
popoluska35
15. aug 2019

@noemikatka Dobrý deň,
dostanete doklad od zubára a ten nahrate online cez Union a do dvoch mesiacov máte peniaze na účte.

popoluska35
15. aug 2019

@noemikatka blok od zubára nahras cez online pobočku, oni si ho potom budú preverovať cez Tvojho zubára a následne ak bude všetko v poriadku tak preplatia

nikpa
15. aug 2019

@noemikatka všetko máš krok po kroku napísané na ich stránke. Máš na to myslím 3 mesiace od vystavenia bloku od zubára, nerob to na poslednú chvíľu, ja som napr musela ešte k nim do systému nahrat doklad o preventívnej prehliadke za min rok lebo ho u nich neevidovali, to ma zdržalo kým som ho zohnala od zubárky. Inak potom asi do mesiaca prišli peniaze

marcelas82
15. aug 2019

V prípade unionu treba mať potvrdené tlačivo o vykonaní zákroku a aj bloček. Je to možné uplatniť si do 60 dní od vykonania zákroku.tlacivo si nájdite na stránke unionu zp. A potom naskenovať cez online pobočku a poslať

vitez
15. aug 2019

@marcelas82 a ak sa smiem spýtať na vás ...vaše odporúčanie poisťovňa union alebo dôvera?

sonicka96
15. aug 2019

@vitez dôvera jednoznačne 🙂

vitez
15. aug 2019

@sonicka96 lebo?preco je lepsia dovera pre vas?

sonicka96
15. aug 2019

@vitez viac prepláca,požičiava prístroje... Keď som bola v Union tak ma nie všetci doktori ošetrili... Plus prístup, ochota, pomoc, dokonca poradia a vybavia aj to, čo nemusia. Celkovo mi dôvera prijde ako jedna z najlepších poisťovní 🙂

sonicka96
15. aug 2019

@vitez plus v dôvere som nemala problém pri ničom, ani pri pôrode ani pri vyšetreniach, ani pri preplácani liekov 🙂

vitez
15. aug 2019

@sonicka96 u mna naopak...gastro pre deti viac dava union ako dovera..usno.nosno krcne..odmietla doveru

sonicka96
15. aug 2019

@vitez tak to je ako podľa doktorov, u nás majú skoro všetci zmluvu s dôverou 🙂

bibistec
15. aug 2019

Urcite je lepsia union. Napr uz spominany zubar. V dovere mas 4 x 25 eur cize ak u zubara platis 40 napr tak zi preplatia jednorazovo 25 v
Nie 40. A musis to v ten den riesit. V unione tusim do dvoch mesiacov. Ale kazda poistovna ma ine venefity prestuduj co ktora poistovna preplaca a potom sa rozhodni. Nam napr union preplatula aj inhalator v hodnote 80 eur. A kopec inych veci. Ja.kde idem a to ze furt mame nieco zdravozne tak tam mam jedine dobre skusenosti na rozdiel od inych poistovni.

zutera
15. aug 2019

Čeho?Ošetření u zubara?

marcelas82
17. aug 2019

@vitez Unión, som tam dlhé roky a aj svoje dieťa tam dávam poistiť. Stačilo mi ako bolo minule v správach jak si dôvera pohadzuje onko pacientov

predajmamina
15. jan 2020

Ahojte 😊
Mám otázku...musí byť blok z pokladne alebo stačí príjmovy bloček ? Ďakujem

predajmamina
15. jan 2020

A treba nejaké tlačivo Mat ? Ako tu čítam?