ahojte poradí mi niekto ako postupovať pritom preplácaní čo všetko nato treba dakujem
@noemikatka Dobrý deň,
dostanete doklad od zubára a ten nahrate online cez Union a do dvoch mesiacov máte peniaze na účte.
@noemikatka blok od zubára nahras cez online pobočku, oni si ho potom budú preverovať cez Tvojho zubára a následne ak bude všetko v poriadku tak preplatia
@noemikatka všetko máš krok po kroku napísané na ich stránke. Máš na to myslím 3 mesiace od vystavenia bloku od zubára, nerob to na poslednú chvíľu, ja som napr musela ešte k nim do systému nahrat doklad o preventívnej prehliadke za min rok lebo ho u nich neevidovali, to ma zdržalo kým som ho zohnala od zubárky. Inak potom asi do mesiaca prišli peniaze
V prípade unionu treba mať potvrdené tlačivo o vykonaní zákroku a aj bloček. Je to možné uplatniť si do 60 dní od vykonania zákroku.tlacivo si nájdite na stránke unionu zp. A potom naskenovať cez online pobočku a poslať
@marcelas82 a ak sa smiem spýtať na vás ...vaše odporúčanie poisťovňa union alebo dôvera?
Urcite je lepsia union. Napr uz spominany zubar. V dovere mas 4 x 25 eur cize ak u zubara platis 40 napr tak zi preplatia jednorazovo 25 v
Nie 40. A musis to v ten den riesit. V unione tusim do dvoch mesiacov. Ale kazda poistovna ma ine venefity prestuduj co ktora poistovna preplaca a potom sa rozhodni. Nam napr union preplatula aj inhalator v hodnote 80 eur. A kopec inych veci. Ja.kde idem a to ze furt mame nieco zdravozne tak tam mam jedine dobre skusenosti na rozdiel od inych poistovni.
Čeho?Ošetření u zubara?
@vitez Unión, som tam dlhé roky a aj svoje dieťa tam dávam poistiť. Stačilo mi ako bolo minule v správach jak si dôvera pohadzuje onko pacientov
Ahojte 😊
Mám otázku...musí byť blok z pokladne alebo stačí príjmovy bloček ? Ďakujem
A treba nejaké tlačivo Mat ? Ako tu čítam?