Ako postupovať pri odfarbovaní čiernych vlasov na blond?

sarahhhh
16. júl 2019

Ahojte, mám čierne vlasy a chcem ich odfarbiť na blond svoje mám svetlohnedé. Chcem sa spýtať už to niektorá z vás robila? Môžem si ich odfarbiť v ten istý deň 2x?

eliska13
16. júl 2019

@sarahhhh môžeš a prídeš o vlasy.Cele si ich spalis.Toto by som nechala iba na kaderníčku majú lepšie farby, prípravky...môže sa stať, že budeš oranzova., žltá...treba odfarbit a natonovat na takú farbu akú chces.Ale nepôjde to hneď na prvý x čierna je najhoršia na takéto stiahnutia

evittam
16. júl 2019

@sarahhhh Smer kvalitna odborníčka

sissy27
16. júl 2019

@sarahhhh no to nepôjde ani na jeden pokus, ani dva a určite nie v jeden deň. Doma s tým neexperimentuj, nájdi si naozaj profesionálny salón a priprav sa na to, že ani lacné to nebude. Najprv treba “vyprať” čierny pigment a potom stiahnuť tvoju farbu.

vendulka80
16. júl 2019

Ja som si dala spravit kaderníčke gumovanie vlasov, stalo to 100 EUR. Len mne svetle odtiene nepristanu, tak som sa vratila k tmavej. Sestra si odfarbovala sama doma, bola schopná ist z čiernej na blond a naopak behom 2 mesiacov. Nechcela míňať peniaze na kadernicku a tak to aj dopadlo. Vlasy ma otrasne, zničené, aj ked ide ku kadernícke jej ako keby uz vyrastali poškodené. Nehovoriac nadmernom padani. Takze domáce experimenty neodporúčam. Ked sa pozerám na nu tak by som ju za tu jej tvrdohlavosť vytrieskala.

martinasz13
18. júl 2019

Ja som tak išla z čiernej na blond, bola som u kaderníčky stálo ma to cca 80€, tiež mi vravela že to ani na 1x krát nebudem vidieť rozdiel a podobne.. a trt baraní o pár minút som sa pozrela do zrkadla a zrazu žlté vlasy.. ostala som pozerať jak obarená.. (samozrejme nebola to krásna blond ale zmiešanina žlto-oranžovo-rúžovej) no katastrofa.. vlasy mám pevné, vydržali to.. mesiac som chodila jak káčatko.. a potom mi to pekne upravila tak ako som chcela.. ale ja som sa farbila na blond už 7 rokov a tak mi to dodžubalo vlasy že som sa rozhodla pre zmenu a odfarbila som sa na farbu mojich originál vlasov (hnedú) 🙂

sarahhhh
autor
18. júl 2019

Ďakujem ❤️