AKo postupovať, ak si zamestnankyňa neprebrala výplatu?

6. dec 2019

Zdravím, neviete čo s bývalou zamestnankyňou? Nereaguje na správy áni telefonáty, prešiel druhý mesiac, kedy si neprehrala výplatu.

mogaa
6. dec 2019

poslať jej ju na účet?

autor
6. dec 2019

@mogaa nemám jej účet, keďže v zmluve sme mali vyplácanie mzdy v hotovosti. Ďalej by mi ona musela dať súhlas s posielaním mzdy na účet. 🤔

autor
6. dec 2019

A potrebujem jej podpis, že prevzala mzdu za daný mesiac...

korunka1
6. dec 2019

Byva daleko? Co tak ju navstiviť a nieco zistiť? Mozno lezí v nemocnici alebo nedajboze v marnici

rakywanda
6. dec 2019

Šekom na adresu

autor
6. dec 2019

@korunka1 so všetkou úctou, ak by ste boli vy zamestnávateľkou. Zháňali by ste bývalého zamestnanca? Myslím si, že je jej povinnosťou mať na mysli svoju vylplatu. Mojou povinnosťou je jej ju vyplatiť včas, čo jej bolo oznámené. Pre mňa je dôležité to, aby si ju prebrala. Mňa nezaujímajú jej peniaze, sú jej vyplatené tak ako si ten mesiac odpracovala... 🙂

pribinak
6. dec 2019

Ako pise
@rakywanda
Posli sek a hotovo.

autor
6. dec 2019

@rakywanda Aj to mi napadlo, poznamenám, že ani sociálna poisťovňa ju nemôžu zohnať, ani na jednej adrese, ktoré uviedla na PN..., ktorú už aj ukončila a dočerpala dovolenku - v rámci 3 mesačnej výpovednej lehoty.
@pribinak

pribinak
6. dec 2019

Mas adresu trvalého pobytu? Ak ano, posli tam. Ty si splnis povinnosť, to nie je tvoja povinnosť ju nahanat kade-tade

autor
6. dec 2019

@pribinak To jediné mám, tak len dúfam, že to preberie a bude to v poriadku...

pribinak
6. dec 2019

Ak nepreberie 3x, považuje sa to za doručené, nie?

autor
6. dec 2019

@pribinak PRAVDA, pri tých povinnostiach mi to ani nenapadlo 🤦🏼‍♀️

autor
6. dec 2019

@pribinak vďaka

pribinak
6. dec 2019

Skus sa poradiť napr @draik

autor
6. dec 2019

@pribinak ďakujem, určite skúsim 🙂👍🏼

pribinak
6. dec 2019

@draik On/ona je právnička

draik
6. dec 2019

Ak si neprišla prevziať výplatu, tak ústretový krok je poslať šekom na adresu. Tým je zamestnávateľ krytý.

@pribinak
On 😉

janage
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ovaaa
7. dec 2019

postovou poukazkou

autor
7. dec 2019

@draik ďakujem veľmi pekne...