Chcem sa opýtať ako poslať link diskusie. Vôbec neviem ako sa to robí poradíte? Dakujem.
myslis tak ako som ti poslala? skopiruje riadok hore na obrazovke, kde je webova stranka, zacina to: modrykonik.sk....... cele skopirujes a prilepis kam potrebujes. aj do okienka kde sa pridava komentar k diskusii
Neviem, príde mi to také trošičku vtipné, že by toto reálne nejaký človek v dnešnej dobe nevedel🙂 Neodsudzujem, ani nehejtujem, len tomu nerozumiem :D Keď niekto zvládne prispievať na fóra, ale nevie takéto základné veci, tak mi to príde také úsmevné :D Ale tak každopádne som rada, že osôbky pomohli. :D
@haley7897 To už neviem, ale asi to tak bude.
Raz som skúsila pridať link na môj príspevok v diskusii, na ktorý mi prišlo upozornenie, priamo cez tie upozornenia. Mne ten link u mňa otvoriť išlo, ale tá baba, ktorej som to posielala, písala, že jej nejde. Cez browser je to samozrejme bez problémov. Appka má viacero problémov, na ktorých by sa zišlo zapracovať... 😒
@h2 to áno, ale nevyzerá, že by nad tým uvažovali. Na novom mobile už ani appku nestihnem a cez PC s týmto strácať čas nebudem. Fakt odmietam sedieť za PC na koniku. To je tak aktivita kým niekde čakám ci narýchlo pijem kávu. Akonáhle zanikne apka, veľa užívateľov skončí. Nehovoriac o tom aky zastaraly a uživatelsky odveci ako sociálna sieť mk je aj cez web 😬
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-poslat-link-diskusie/