prosim vas pekne o radu ked chcem poslat kociar ako?postou stoji 10eur postovy kurier11eur.nieje nieco lacnejsie?lebo ked ma niekto zaujem a napisem cenu postovneho kazdy cuvne.
aha to som nevedela ceny za to postovne mi povedali cez mobil postova banka len to je to ze neviem odhadnut vahu kociarov
ahoj, ja som pred casom tiez toto iste zistovala a mne vyslo najlacnejsie a najednoduchsie cez slov.postu - kurierom. Sportak ma vysiel za cca 8 Eur, platba bola vopred na ucet a kocik pani dorucili priamo domov
@19misiatko93 tu si uplne najjednoduchsie zistis cenu postovneho http://cennik.posta.sk/ ... a co sa tyka vahy kocikov, vacsina sportakov nema viac ako 10kg a podla toho, co som videla, tie tvoje urcite nemaju viac...nemas doma osobnu vahu? ak ano, odvaz sa s kocikom v ruke, potom bez kocika a odrataj, hned zistis, kolko vazia 😉
@rebeka1977 prosím ťa, ako si si objednala toho kuriéra? to prišiel rovno k tebe pred dom a zobral ten kočík? ja by som to tak potrebovala, aby prišiel pred dom a zobral kočík
@lianka2 na webovej sprane slovenskej posty si najdes telefonne cislo pre tebe najblizsiu pobocku slovenskej posty, zavolas, on si po to pride, vyplatis a hotovo. Hladaj expres kurier
@rebeka1977 a do čoho si to zabalila ak sa smiem spýtať?
@19misiatko93 no, neostava ti nic ine, len popozerat cennik v roznych kurierskych spolocnostiach, ale cena je vasinou priblizne rovnaka...inak neviem kolko vazi tvoj kocik, ale po tom, co som sa pozrela do tvojho bazarika sudim, ze ani jeden nema viac ako 10kg a tam vychadza postovne kurierom 8,40€, ak posielas na dobierku, tak 9,50€ a ak by si to posielala normalne ako balik 1. triedy, tak postovne je 5,00€, ak na dobierku, tak 6,10€...mozno preto ti kupujuce cuvnu, lebo tie ceny, co si napisala su trosku prehnane...druhym riesenim by bolo, keby si zodvihla cenu kocikov a do popisu v inzerate by si uviedla, ze cena je aj s postovnym 🙂