Ako poslať balík z domu?

sadrose
23. aug 2016

maminy, chcem poslat vacsiu krabicu z domu, aby to kurier u mna vyzdvihol a zaniesol kam treba......ako postupovat a cez aku sluzbu? dakujem za rychlu odozvu!!!!

stepanka274
23. aug 2016

skús cez slovenskú poštu, ja som tak tuná úspešne poslala bicykel, kuriér priešiel pred dom, naložil, zaplatila som a bolo.

sadrose
autor
23. aug 2016

napiste podrobne ako teda postupovat! vdaka

obsadenemeno
23. aug 2016

@sadrose no ja by som najprv nasla krabicu, do ktorej to chces zabalit.....a potom balila, opatrne, aby sa nic nepolamalo, pouzila by som vela vela novin ci bublinkovej folie, pomedzi. Potom by som krabicu poriadne uzavrela, pouzi hnedu lepiacu pasku, a prelep aj niekolkokrat, aby sa krabica neotvorila pri prevoze........

Takto by som postupovala na zaciatok. Urcite!

petraxy6
23. aug 2016

@sadrose ak by si to posielala cez poštu, tak tam zavoláš na infolinku a objednáš kuriera . ten príde na druhý deň ku tebe a vyzdvihne balík.

sadrose
autor
23. aug 2016

@obsadenemeno hahahahahaha som sa teraz tak pobavila, to co som uz nacisto debilna ze toto neviem????🙂 ja som sa skor pytala ako postupovat pri objednavani kuriera, ako na to kde volat ako zajednat a tak......nie ako pobalit a obalit a vystlat balik🙂))) ale si zlata!

sadrose
autor
23. aug 2016

@petraxy6 ahoj dakujem za info, mam teda cez postu, dpd, alebo inu spolocnost s kt.mate skusenosti???? ceny podla vahy balika alebo ako to funguje? kurier mi povie cenu kt.platim? vdaka

priora
23. aug 2016

@obsadenemeno 😂😂😂

alex49
23. aug 2016

ale ono to vyznelo, že si pýtaš práve takú radu :D

sadrose
autor
23. aug 2016

@alex49 v otazke uvadzam: ako postupovat a cez aku sluzbu?

obsadenemeno
23. aug 2016

@sadrose no ked si chcela podrobne, tak teda podrobne 🙂

luciakozmova
24. aug 2016
Používateľ luciakozmova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od luciakozmova.

@sadrose asi budeš posielať nadrozmerný balík. Tu máš popísané možnosti ako vieš poslať veľký balík http://zlavovekody.sk/ako-poslat-nadrozmerny-balik/
GLS ti vyzdvihne balík a odošle a bude ta to stáť 11,4€ pri váhe cca 20kg. sú tam aj nejaké obmedzenia.

sadrose
autor
24. aug 2016

@luciakozmova dakujem krasne idem to kuk🙂