Ahojte dievčatá, idem sa vás opýtať, prosím vás chcem odoslať balík na poštu, nie na adresu, uz mam aj cez stránku Pošty ten e podací hárok, aj číslo hárku, a stačí mi to na pošte zadať oni vytlačia ten lístok na balík alebo ja si to mám vytlacit? lebo neviem kde to mám hľadat ako vytlačiť? Ďakujem za rady 😊J.
Na podaci listok uved cislo alebo mail na adresata, aby ho posta mohla informovat, ze ma tam balik. To ze chces poslat "na postu" povies pri okienku.
@ultra ale mne to nejde vytlacit mam len číslo hárku
@jankastraskova V prvom rade treba pri vypisovaní adresy prekliknúť na možnosť "balík na adresu". Potom dáš podací hárok odoslať a hore vpravo je tlačidlo adresný štítok. Ten ti spustí do pdf, z ktorého ho potom vytlačíš.
@jankastraskova Teda, zle som napísala. Samozrejme, nie "na adresu", ale "na poštu".
vypíš adresu ručne na balík, nič nemusíš tlačiť. Pri okienku len povieš číslo EPH a všetko máš napísané tu https://www.posta.sk/stranky/balik-na-postu-1
Všetko to majú na stránke vypísané 🙂
@sims4 uz som to včera poriešila, ale nakoniec mi to teta na pošte musela znovu vytlacit lebo balík mal 11 kg a to už islo cez expres kuriéra.
ty si vytlacis "adresny stitok" - nalepis na balik. teta postarka ho na Poste iba nascanuje a balik odvazi - nebude nic vypisovat.