Ahojte, potrebujem zaslat balik do polska, ma rozmery 32x23x47cm a 5,1kg , mate nejaku overenu dopravnu spolocnost resp. kuriera? Dakujem za kazdu radu
Síce nie do Poľska ale z Poľska mi známy posiela balíky bežne cez DPD, naposledy balík, skoro 10kg a platil nejakých 7€...doručenie veľmi rýchle
packetu pozri tie, cennik na stranke maju. POsielame tym do zahranicia. Inak cenniky maju kuriery na strankach, tak si vies popozerat.
Packetu
@bloger myslim ze packeta funguje do Polska len pre eshopy,nie pre fyzicku osobu
@nika2212 prosím ťa len nebuď taká pani na pošte, čo si sama určuje, čo treba a čo nie 🙈 ak je poľsko v EU tak proste netreba ..... čo pošta to vlastné pravidlá - vždy závisí na pracovníkoch 😈 na jedenej pošte mi balík nezoberú lebo nie je to balík ale len list, na druhej bez problémov (som z BA, máme tu veľa pôšt, viem porovnať)
Normalne cez Slovensku postu. Vypíšte si podaci lístok na balík. Cenník je aj na nete
@zuzinabila hej? to som nevedel
Na postu zabudni ak to chces mat tam za 2,3 dni. Ja som poste este aj priplatila a aj tak to tam bolo za 10dni. Uz nikdy viac. Ja mam skvelu skusenost s balikdozahranicia.sk. Vsetko som si zadala online,zaplatila som,v dany den prisiel kurier,nalepil nalepku na balik s adresou prijemcu a uz som len sledovala kde sa balik nachadza. Skvela sluzba. Nezabudni ze za sluby sa plati,takze cca 12kg balik do Spanielska ma vysiel 50e.
@zuzanka.zuzu ja som hovorila čo sa nam stalo. Ž ečo sa stalo ohladom colnikov atd... Ano robim na poštw v Ba a ja som stych čo praveže pomahaju ľudom poslat aj do zapadákova či uz poradim alebo obídem pravidlá..Ja praveze pomaham a dost a tato rada je zadarmo aby sa nieco nezopakovalo od colnikov. Vsetko ide cez colnicu a moze sa hocico stat.
@nika2212 eu balíky nejdu cez colnicu.
@nika2212 tak im treba hlavne odporucat nech si vyplnaju potrebne harky a tlaciva elektronicky doma a nalepia na balik, nech nezdrzuju ludi na postach ktori to tak maju dopredu pripravene, system vam vyhodi vsetko potrebne k danej krajine, robim to tak roky
Kludne poštou... Na pošte beru zasielky do cudziny. Len si vyplnite podaci listok do cudziny daju na pošte + vyhlasenie pre colnikov male zelene tlacivo (daju na pošte) a to sa nalepi na balik. Mate to najlacnejsie s pomedzi inych spoločnosti