Ako poslat balík do Poľska?

13. júl 2023

Ahojte, potrebujem zaslat balik do polska, ma rozmery 32x23x47cm a 5,1kg , mate nejaku overenu dopravnu spolocnost resp. kuriera? Dakujem za kazdu radu

nika2212
13. júl 2023

Kludne poštou... Na pošte beru zasielky do cudziny. Len si vyplnite podaci listok do cudziny daju na pošte + vyhlasenie pre colnikov male zelene tlacivo (daju na pošte) a to sa nalepi na balik. Mate to najlacnejsie s pomedzi inych spoločnosti

cookie29
13. júl 2023

skus pozriet gls ale to sa oplati skor pre vacsie baliky

@nika2212 polsko je v EU colne prehlasenie netreba

tanyag
13. júl 2023

Síce nie do Poľska ale z Poľska mi známy posiela balíky bežne cez DPD, naposledy balík, skoro 10kg a platil nejakých 7€...doručenie veľmi rýchle

nika2212
13. júl 2023

@cookie29 robim na pošte verte je to lepšie davať.. je to to najmenej priložit tam pre colnikov to male tlačivo a vyhnut sa nejakym problemom.. už sa nam to stalo. Takze odporučam zakaznikom vyplnit aj ked to netreba ,par sekund na vyplnenie nikoho nezabije a ma pokoj.

simca06022011
13. júl 2023

packetu pozri tie, cennik na stranke maju. POsielame tym do zahranicia. Inak cenniky maju kuriery na strankach, tak si vies popozerat.

bloger
13. júl 2023

Packetu

autor
13. júl 2023

@nika2212
@cookie29
@tanyag
@nika2212
@simca06022011
@bloger
dakujem za odpovede, poslala som cez DPD pickup stalo to 10€

zuzinabila
13. júl 2023

@bloger myslim ze packeta funguje do Polska len pre eshopy,nie pre fyzicku osobu

zuzanka.zuzu
13. júl 2023

@nika2212 prosím ťa len nebuď taká pani na pošte, čo si sama určuje, čo treba a čo nie 🙈 ak je poľsko v EU tak proste netreba ..... čo pošta to vlastné pravidlá - vždy závisí na pracovníkoch 😈 na jedenej pošte mi balík nezoberú lebo nie je to balík ale len list, na druhej bez problémov (som z BA, máme tu veľa pôšt, viem porovnať)

lienka.7
13. júl 2023

Normalne cez Slovensku postu. Vypíšte si podaci lístok na balík. Cenník je aj na nete

bloger
13. júl 2023

@zuzinabila hej? to som nevedel

taminka1986
13. júl 2023

Na postu zabudni ak to chces mat tam za 2,3 dni. Ja som poste este aj priplatila a aj tak to tam bolo za 10dni. Uz nikdy viac. Ja mam skvelu skusenost s balikdozahranicia.sk. Vsetko som si zadala online,zaplatila som,v dany den prisiel kurier,nalepil nalepku na balik s adresou prijemcu a uz som len sledovala kde sa balik nachadza. Skvela sluzba. Nezabudni ze za sluby sa plati,takze cca 12kg balik do Spanielska ma vysiel 50e.

nika2212
13. júl 2023

@zuzanka.zuzu ja som hovorila čo sa nam stalo. Ž ečo sa stalo ohladom colnikov atd... Ano robim na poštw v Ba a ja som stych čo praveže pomahaju ľudom poslat aj do zapadákova či uz poradim alebo obídem pravidlá..Ja praveze pomaham a dost a tato rada je zadarmo aby sa nieco nezopakovalo od colnikov. Vsetko ide cez colnicu a moze sa hocico stat.

simca06022011
13. júl 2023

@nika2212 eu balíky nejdu cez colnicu.

isadoraisa
14. júl 2023

@nika2212 tak im treba hlavne odporucat nech si vyplnaju potrebne harky a tlaciva elektronicky doma a nalepia na balik, nech nezdrzuju ludi na postach ktori to tak maju dopredu pripravene, system vam vyhodi vsetko potrebne k danej krajine, robim to tak roky