Prosím Vás ako viem poslať balík cez X-box ak mám len kód kde mám dostať údaje o kupujúcej , ďakujem za každú radu
a už sa dá posielať cez X-box? ja zvyknem cez výdajné miesto, obsluhe nadiktujem kód a oni mi vytlačia štítok na prepravu a nalepia na balíček
@ludkai15 keď máš kód, ten nadiktuješ na výdajnom mieste Packety, oni nalepia štítok a odošlú. Myslím, že cez z-box sa to nedá.
Cez x-box poslat nevies , musis to odniest na podacie miest ja tak posielam stale a musim to stale odniest , nadiktujes ten kod a vytlacia papier a nalepia na balik a hotovo
@minesasubu
@jankka1981
@lucka_ke ďakujem, máte pravdu musím ísť na podacie miesto, v našom okolí je len X-box, preto som z toho bola mierne vykolajena, ďakujem za pomoc
Neviem co tu pletiete X-box 🙂 Cez Z-box Packety sa ale jasne ze da poslat balik:
https://www.packeta.sk/blog/posielanie-zasielok...
Stačí mať nainštalovanú našu mobilnú aplikáciu Packeta.
Vyplniť v nej údaje o zásielke.
Vhodne ju zabaliť.
Napísať na ňu vygenerované heslo.
Vložiť ju do najbližšieho Z-BOXu.
Čo také zlé sme tu napísali, že nám boli zmazané komentáre? 🤦🏻♀️
@jankka1981 rázne zakrocenie proti podvodníkom 🤣 človek žiada o pomoc a ešte je zmazany 🤦
@ludkai15 ak ti kupujúca poslala kód na packetu, tak to poštovné už vyklikala u seba v appke...zjavne má teraz nejakú zľavu a viac sa jej oplatí takto ako platiť za obyčajné poštovné. Ty len zabališ balík, pôjdeš do hocijakej pobočky kde ti vezmú balík a nadiktuješ ten kód obsluhe. Oni vytlačia lístok a nalepia ho na balík.
Už som raz takto posielala aj ja a tiež mi to síce prišlo pofidérne na začiatku keďže som to najskôr nechápala, no keďže mi nabehli peniaze na účet, tak som nemala už čo riešiť. Poslala som a bolo. To že to chce poslať do zboxu alebo na výdajňu ti môže byť jedno, pre teba sa nič nemení....posielaš cez hociktorú pobočku kde prijímajú balíky a jej to príde do zboxu kam si to zadala.
@ludkai15 nebude to pokus od podvod?