Ako poslať balík cez Z-box Packeta?

ludkai15
28. júl 2023

Prosím Vás ako viem poslať balík cez X-box ak mám len kód kde mám dostať údaje o kupujúcej , ďakujem za každú radu

tuippo
28. júl 2023

@ludkai15 nebude to pokus od podvod?

ludkai15
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucka_ke
28. júl 2023

a už sa dá posielať cez X-box? ja zvyknem cez výdajné miesto, obsluhe nadiktujem kód a oni mi vytlačia štítok na prepravu a nalepia na balíček

jankka1981
28. júl 2023

@ludkai15 keď máš kód, ten nadiktuješ na výdajnom mieste Packety, oni nalepia štítok a odošlú. Myslím, že cez z-box sa to nedá.

minesasubu
28. júl 2023

Cez x-box poslat nevies , musis to odniest na podacie miest ja tak posielam stale a musim to stale odniest , nadiktujes ten kod a vytlacia papier a nalepia na balik a hotovo

ludkai15
autor
28. júl 2023

@minesasubu
@jankka1981
@lucka_ke ďakujem, máte pravdu musím ísť na podacie miesto, v našom okolí je len X-box, preto som z toho bola mierne vykolajena, ďakujem za pomoc

hiro
28. júl 2023

Neviem co tu pletiete X-box 🙂 Cez Z-box Packety sa ale jasne ze da poslat balik:
https://www.packeta.sk/blog/posielanie-zasielok...
Stačí mať nainštalovanú našu mobilnú aplikáciu Packeta.
Vyplniť v nej údaje o zásielke.
Vhodne ju zabaliť.
Napísať na ňu vygenerované heslo.
Vložiť ju do najbližšieho Z-BOXu.

minesasubu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jankka1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ludkai15
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jankka1981
28. júl 2023

Čo také zlé sme tu napísali, že nám boli zmazané komentáre? 🤦🏻‍♀️

lucka_ke
29. júl 2023

@hiro jejda fakt Z-box nie X-box, to je herná konozla 🙂 ale hlavne, že sme sa pochopili

ludkai15
autor
29. júl 2023

@jankka1981 rázne zakrocenie proti podvodníkom 🤣 človek žiada o pomoc a ešte je zmazany 🤦

beata_k
29. júl 2023

@ludkai15 Cez zbox vies poslat balik. Citala si link co som ti poslala? Tam mas postup.

evaachesa
29. júl 2023

@ludkai15 ak ti kupujúca poslala kód na packetu, tak to poštovné už vyklikala u seba v appke...zjavne má teraz nejakú zľavu a viac sa jej oplatí takto ako platiť za obyčajné poštovné. Ty len zabališ balík, pôjdeš do hocijakej pobočky kde ti vezmú balík a nadiktuješ ten kód obsluhe. Oni vytlačia lístok a nalepia ho na balík.
Už som raz takto posielala aj ja a tiež mi to síce prišlo pofidérne na začiatku keďže som to najskôr nechápala, no keďže mi nabehli peniaze na účet, tak som nemala už čo riešiť. Poslala som a bolo. To že to chce poslať do zboxu alebo na výdajňu ti môže byť jedno, pre teba sa nič nemení....posielaš cez hociktorú pobočku kde prijímajú balíky a jej to príde do zboxu kam si to zadala.

evaachesa
29. júl 2023

@ludkai15 samozrejme ale počkaj až kým ti nabehnú peniaze na účet. Skôr neposielaj nič, lebo vtedy to môže byť podvod. 😏

beata_k
29. júl 2023

@evaachesa Ak predava cez Vi....ed, tak peniaze dostane az vtedy, ked kupujuci potvrdi, ze zasielka dorazila v poriadku a zodpoveda popisu.

@ludkai15

evaachesa
29. júl 2023

@beata_k ja som to posielala cez packetu, no kupujúca si odomna kúpila tovar odtiaľ z MK bazarika, nešlo vtedy o V... Myslela som že autorka rieši niečo podobné, nie nákup cez V.

beata_k
29. júl 2023

@evaachesa Zdalo sa mi, ze ano. Aj preto tie vymazane prispevky. Slovo V.. je tu zakazane. Ale, mozno si zle pamatam a predava to len tak. Tak potom ano, nech pocka na peniaze.

evaachesa
29. júl 2023

@beata_k ahaa to som nezachytila...no ak je to cez V, tak potom je to divné...celkovo ak niekto má napísané že nepredáva cez tlačítko kúpiť tak rovno obchadzam. 😏

evaachesa
29. júl 2023

@ludkai15 ako to teda je? Napíš ako presne žiada kupujúca aby si jej to poslala. Ona ti už poslala peniaze?

beata_k
29. júl 2023

@evaachesa Ja tiez tak. Nepredavam bez "kupit". Max. z rucky, do rucky.

ludkai15
autor
30. júl 2023

@evaachesa áno klasicky nabehlo,že je kúsok predaný a mam peniaze v očakávanej peňaženke.. a kupujuca si zvolila packetu s tým, že mi prišiel len kód, s ktorý som musela ísť na podacie miesto packety, tam mi pani vytlačila a nalepila štítok na balík

evaachesa
30. júl 2023

@ludkai15 tak to je potom klasika bezpečný nákup cez V. Ten kód je vygenerovaný automaticky. Takže nemaj obavy. 🙂