Ako poslať balíček rodine?

klip0
7. dec 2021

Ahojte, s akou spoločnosťou máte dobrú skúsenosť na posielanie balíčkov ? Chcela by som poslať na adresu/postu/zasielkovnu balík, cca 2kg, veľkostne ako väčšia krabica od topánok. Najradšej niečo najjednoduchšie a aby to stihlo prísť do Vianoc, hlavne nech sa to nestratí a nezničí

janinah
7. dec 2021

na SK?

mamina0078
7. dec 2021

Ja posielam vsetko cez slovensku postu, dorucia rychlo bez komplikacii

klip0
autor
7. dec 2021

@janinah áno sk

@mamina0078 takže to by som len klasicky prišla na poštu s balíkom, na balíku nalepená adresa a odošlem ? A ten komu príde dajú lístok do schránky a pôjde si po to na poštu ? Alebo mu dám podacie číslo a tak si to môže sledovať ?

tomikejt
7. dec 2021

@klip0 ja najradšej cez zásielkovnu posielam, nemusím ani adresu písať na balík, oni vytlačia, ja len donesiem balík a poviem kód ktorý mi vygeneruje apka.

elizabet173
7. dec 2021

@klip0 posielala som pred týždňom v stredu cez poštu, vo štvrtok ho mali, priplácala som, aby to mali na druhý deň.

hanka55
7. dec 2021

@klip0 pojdes na postu vypises podaci listok a mozes poslat na adresu alebo na postu a potom si po balicek tam pride oni jej poslu SMS

mamina0078
7. dec 2021

@klip0 treba ti aj podací líatok a vieš to poslať kuriérom alebo ako balík na adresu alebo ako balík na poštu. Ja som minulý týždeň o 16 podala na pošte a na druhý deň bol balík doručený vrámci SR.

magnetka
7. dec 2021

@klip0 pôjdeš na poštu, vypíšeš podací lístok, na ňom adresáta. Na zadnej strane budeš mať číslo zásielky. Na stránke pošty "sledovanie zásielok" si vieš pozrieť ako "putuje" tvoj balík. To číslo zásielky môžeš poskytnúť aj adresátovi zásielky. Ak budú doma, môžu si prevziať balík. Ak nebudú doma, budú mať v schránke lístok na poštu, kde si zásielku prevezmú. Do 18 dní.

bosorka2302
7. dec 2021

@tomikejt prosim ta a cez zasielkovnu sa ako posiela sukromnej osobe? Da sa aj do ciech poslat?

tomikejt
7. dec 2021

@bosorka2302 áno dá sa aj do čiech. Bud posielaš na odberné miesto alebo priamo na adresu domov. Na odberné miesto je to lacnejšie, do Čiech 3,30 € do 5kg. Musíš stiahnuť apku Packeta a tam ta to už bude navigovat

saxana000
7. dec 2021

Jednoznacne zasielkovna najlepsie ceny aj trasovanie balikov aleusis mat aplikaciu stiahnutu a ucet v nej.ale to je robota na 5 minut.

bosorka2302
7. dec 2021

@tomikejt super dakujem

klip0
autor
7. dec 2021

Ďakujem vám baby, tak zajtra pôjdem na poštu

medeaa
8. dec 2021

@klip0 volila by som radsej DPD kuriera a nie slovensku postu.. mne od 2.decembra na poste stoja 3 baliky, vraj nemaju kurierov (poslane sluzbou Expres kurier). Musela som sa ist na baliky pytat na postu, inak by ma ani neinformovali co je s nim.

lopka1313
10. dec 2021

Odporucam packetu/zasielkovnu. Cez apku je vsetko rychlo, lacno, jednoducho, v lete mi mama bezne posielala baliky zeleniny, len som jej diktovala kody, co mala zadat pri podavani zasielky. Posielame si tak aj so sestrou, ona je v CR a vyzdvihujeme vo vydajniach, inak je to lepsie ako kurierom, hlavne teraz, ked uz ani do prace sa mi neoplati posielat veci, lebo som niekedy doma na HO a niekedy v praci, no velakrat neviem presne kde budem v ten den, ktory dojde balik... Tak mozem ist po zasielku kedykolvek.