Som pestovatel - uplny zaciatocnik. Vcera som si zasadila sadenice muskatov do samozavlazovacich crepnikov, no nie je mi jasne, ako ich polievat a hnojit. Mam liat vodu len do tej samozavlazovacej nadrzky (ak ano, tak kolko presne), alebo mam poliat substrat zvrchu? A ako je to s hnojenim? Kam mam naliat vodu z rozpustenym hnojivom? Dakujem
@zuzulica ahoj, este by som sa chcela opytat jednu vec. Ak mi odkvitnu lupienky kvetov , kde presne mam odrtrhnut hlavicku, aby mi narastli nove? Respektive - staci odtrhnut dany lupienok aj s jeho tenkou stopkou alebo mam odtruhnut celu tu cast, z ktorej stopky s lupienkami rastu? neviem, ci som to dobre vysvetlila...
@erienka tiež mám muškáty v zavlažovacích kvetináčoch posadené,zo začiatku polievam zvrchu a neskôr už lejem do nádržky ,zhruba každé 2 týždne môžeš pridať hnojivo do vody a všetko naliať do nádržky tam je od - do riska,ja mám takú tenkú červenú čiarku to je ako odmerka.
@erienka No ja osobne hneď po presadení prelejem hlinu zvrchu poriadne,aby sa korene dobre chytili a potom už do toho zavlažovacieho podľa potreby lejem koľko sa zmestí a keď budeš hnojiť,tak zase na hlinu naleješ zvrchu,len to rob vtedy keď už nemáš veľa vody v tom zavlažovacom,nech ti to nepretečie 😉