ahojte vie mi niekto poradit ako podat trestne oznamenie na predajnu v ktorej sa mi stal uraz ako nasledok zanedbania bezpecnosti?? ovalil ma 2m dreveny klat po hlave nakolko bol zle ulozeny respekt.police boli preplnene skoncilo to privolanou sanitkou a naslednym sitim v nemocnici a pan veduci nemal ani tolko chochmesu ked som si na druhy den prisla vypytat potvrdenie o uraze aby mi povedal sorry ale namiesto toho ked pocul o com je rec sa radsej zdekoval prec ani sa na mna nepzrel... nechcem si ppredstavit co by so stalo keby na tom mieste kde som prave bola stala moja 2r dcera... jedine stastie ze cakala s mojou mamou vonku pred obchodom nakolko som sa dost ponahlala iba kupit co potrebujem a rychlo prec.... keby som stala o pol kroka dalej tak pridem o oko.... nie som ochotna na to len tak zabudnut nakolko uz 4 dni jem lieky na bolest inak taka migrena ze koncim... bola som na ct hlavy tam boli vysledky ok... vie mi niekto objektivne poradit prosim?? dakujem
Ist na policiu vypovedat do zapisnice, prilozit kopie spravy z sanitky, pohotovosti...pripadne uviest svedkov ktorych mozno predvolat k vypovedi...