Máte nejaké rady ako na to? Po deci vína sa mi "motá hlava", cítim sa pod parou..nemám žiadnu výdrž. Čo robiť aby ten alkohol tak na mňa nepôsobil? PS: pijem príležitostne, len keď vidím, že iné baby stiahnu aj fľašku vodky a nič...alebo je to druhom alkoholu? 🤔
Je to treningom. Vino ti chuti, akoze chcela by si ho pit z chuti ale nemozes alebo preco ti vadi, ze nemozes pit? 🙃 No a co robit, poriadne sa predtym najest alebo zacat viac pit.. alebo este lepsie: vobec nepit.
vela sa najest. a pit medzitym vodu.
pred pitím jesť ťažké jedlá... a počas pitia veľa piť vody, minerálky, , nealko...
nemám tréning vôbec... na silvestra sa mi moce hlava už po jednom glgu šampanského...
aj moje deti viac vydržia.
Daj si pred pitím Maalox ... tak teraz som už stará korytnačka, no keď som bola mladá, bežne sme to takto robili ... pili sme ako dúhy, no opité na parádu sme neboli nikdy.
@basulaak mne pri tej kombinacii ,ze alkohol plus mastne napadlo,ze super kombinacia na zlcnikovy zachvat 😃.
Kamarátka ( robí v zdravotníctve) raz spomenula,že keď sa užije čierne uhlie ,alkohol má malú šancu
Super, vďaka za rady,
@miruska320 toto vyskúšam
a musis pit? zrejme to ani nevies tak naco zacinat? a len preto,ze sa to ocakava,alebo ze to robia druhy? bud ina , bud sama sebou ... ale ok ak uz musis tak nikdy nie nalacno a vzdy zajedat ...
Ak chces viac vydrzat, musis viac trenovat 😅😅😅
@syslik81 ale to vôbec nie, nemusím piť, lebo sa to očakáva ale preto že chcem. Tieto reči, buď ina..na mňa neplatia...Ja sa nespijam, len je proste príjemné si v spoločnosti dať pohár vína bez toho, aby to nemalo na vás nejaký väčší vplyv.
@evcagabi no, na to nemám žalúdok 😀To ja pijem Max 3x do roka. Ale, tiež som nás tým uvažovala. Myslíš, že to tak je? Že si telo zvykne? Že alkoholikom treba čoraz väčšie množstvo alkoholu?
Minule som si dala slaninu a vypila 15 fenretov a nič mi nebolo😂😂😂
@lubkovaandrejka mlady clovek znesie👍
Ako jest a nenajest sa?
Ja som kedysi v piatok na veceru si dala 3 krajce chleba s mastou, mala sim 45 kil. Slo sa do mesta.. vsetci boli odpaleni a mne nic nebolo. Bola to ale moja normalna vecera. Az neskor som si dala do suvisu 🤣 ale ako baby hore pisu, fajnu slaninku, klobasku, nieco mastné predtym a vodu pocas
Autorka, my ked sme chodievali po opekeckach, chatach a zurkach tak sme boli schopni vypit fakt dost. Teraz som si cucla trochu vina a mala som pocit, ze mam tak par promile 😅
@neviditelnypes otázka skôr znie: ako jesť (hocičo a veľa) a nepribrať? 😁
Nechcela by si radsej nepit? Ja nepijem cely zivot. V mladosti mi priatelia vytykali, ze sa robim dolezitou, ale vedela som to vzdy zdovodnit. Ked som si nasla mm, nikdy mi to nik viac nevytykal.
Ani nazacinaj. Usetris si kopu problemov, chorob a negativnych zazitkov. Ci mas pocit ze sme malo opity narod?
nauč to potom aj tvoje deti. že keď všetci pijú, nech sa pridá.
Odporuca sa jest nieco mastne. Nejake pochutiny. Pripadne take to pohostenie pre navstevu: nakrajana klobaska, slaninka, horcica, udene korbaciky. Alebo solene prazene arasidy a pod. Ja tiez po ani nie 2 deci vinka sa vyskerena divam na manzela a tliacham. 😅